Nehéz előrelátni, bár a sci-fi már kidolgozott néhány verziót és még a tudomány is megkockáztatott egy-két feltételezést. Nemrég a New Scientist kommentált tanulmányokat az evolúcióról több mint 150 évvel Darwin A fajok eredete című művének megjelenése után.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Naponta megküzdök,az embernek lenni,vagy maradni meghatározásokkal.
Nwm könnyű.
Talán egy féregjáratban gerinctelen féregnek lenni?
varrólány
@martinpalermo: Vannak fára épített kis házak az olyan idilli!:-)
martinpalermo
@varrólány: már reggel van,mikor olvasom írásod jó reggelt.Nézve az ismeretterjesztő filmeket,ott látni az idillt,az édent,a,civilizációtól nem" fertőzött ",világot,lehet,hogy ott a boldogság.?Én arra e sok nem normálisra gondolok,pl politikusok,kiknek nem ártana visszamászni a fákra.:))
varrólány
@martinpalermo: Én tudom mire gondoltál, csak én meg a természet szépségére.+egy házzal.:-)
martinpalermo
@varrólány: Én is értettem,nekem is tetszenek azok a házak,nem vagyok építész,de a létrehozása is,nagyon érdekes,és praktikus is,hogy ne mondjam a környezettel szép is valóban.
A Tündik bündije
Milyenek? Satnyák és betegesek.
Mert először is látnunk kell, hogy az utóbbi száz évben szinte teljesen függetlenítettük magunkat a természettől, és mára elmondhatjuk, hogy a gépeink és eszközeink nélkül életképtelenek vagyunk. A saját evolúciós fejlődésünket átültettük a mind tökéletesebb és tökéletesebb gépekbe. Először úgy tűnt, ők a további fejlődésünk kulcsai, de mostanra be kell látnunk, mi vagyunk az ő fejlődéseik záloga. A kérdés az, mi történik akkor, ha egyszer majd a jövőben az egyre és egyre tökéletesebbé váló mesterséges intelligenciát és a biomechanikus eszközöket netán egyesítik, és az túlnő a megalkotóin?
Nem az evolúció, hanem a revolúció napjait éljük, csak éppen ez nem ránk, hanem az eszközeinkre igaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.