A Szovjetunió széthullása után nem tudtunk csatlakozni a szabad Európához, az EU tagállamok demokratikus deficitje nem legitimálja a diktatúra felé történő haladásunkat. Egy neves osztrák újságíró írt Magyarország és az EU kapcsolatáról. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
@verőce21: tündérmese:
www.youtube.com/watch?v=899BDrH5ITI
pipa
boldogságkutató központ:
hvg.hu/napi_merites/20120607_boldogsagkutatas_felsofokon
az is pipa
akkor most kormányzati szinten érettek vagyunk szerinted?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vidi500
@dömdödöm: Amiket felsoroltál, sajnos abban igazad van. Minden oldalról vannak érvek. A baj az, hogy ezt az időszakot megelőzően sem volt jobb, nagyon nem volt jobb, csakis azért kaphatott Orbán 2/3-ot. Akármilyen sok kifogásod van (ami jogos), úgy ítélem meg, annyira mégsem rossz a helyzet, hogy megismétlődjön a 2010-es választás ellentettje, vagyis hogy akkorát bukjanak, mint az előző garnitúra.
coni
Orbán 2/3-ban hatalmas szerepe volt Hagyónak, meg a Nokiás doboznak. OV. nagyon ügyesen szemléletessé tette a korrupciót, jóllehet mára kiderült, hogy nem volt Nokiás doboz és a Hagyó ellen tanúskodók visszaléptek, különböző mondvacsinált ürüggyel. Ítélet 4 év után sincs, nem is lesz.

Amint Orbán nagyon helyesen látta, egyszer kell győzni, de akkor nagyon (és persze örökre).
dömdödöm
@vidi500: És egyébként is ha megnézed a cikk címét amiben itt írogatunk az is megér egy helyesbítést . Nem Magyarország veszélyes európára hanem a jelenlegi Magyar kormány ténykedésének következményei veszélyesek európára és a Magyarországón élő emberekre egyaránt. Én kikérem magamnak ! Egyáltalán nem vagyok veszélyes európára sőt pártolom az eu tagságot és a nyugattal közös erőfeszítéseket és a megfelelő gazdasági kapcsolatokat .
Ezek miatt engem senki ne veszélyesezzen le csak azért mert ők gondoltak 1 -et ,bekönyököltek a büfépultra böfögni kezdtek és ebből az 5 perces ötletelésekből kikerekedett egy mocskos politika amit gyorsan gondolkodás nélkül belevágtak az emberek és az eu képébe . :-(
vidi500
@dömdödöm: El kell ismerni nagyon jól érvelsz! :-)
Ez van a mérleg egyik serpenyőjében, a másikban meg ott vannak az elmúlt 25 - 30 év számadatai, és minden egyéb, amelyek kétségbeejtőek, és nagyon rosszat sejtetnek, meg ott van a közel 10 millió magyar, akikből legalább 6 millió, de inkább több, egyik napról a másikra él, azok 50%-a nyomorban. Azokkal is foglalkozni kell. Aki nyertese ennek az egésznek, (1990-től) az ország lakosságának 10%-a. Ez így nem korrekt, legalábbis szerintem.
dömdödöm
@vidi500: csak a tegnapihoz még hozzáfűzve ha figyelted az mszp-s kongresszuson a házmestery beszédét nagyon nagy igazat mondott hogy Magyarországot nem a külföldi gyarmatosítóktól kell félteni hanem egy régi kollégiumi klikk igyexik kisajátítani és saját uralma alá hajtani. Ez sokkal nagyobb veszélyt rejt mint egy bármilyen erre irányuló külföldi próbálkozás.
vidi500
@dömdödöm: Az eddigi kép, vagyis az elmúlt 25 év gazdasági és pénzügyi számadatai nem ezt mutatják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.