Bocsánatkérésre kényszerült szombaton Jirí Rusnok cseh miniszterelnök, miután a média kiszivárogtatott egy felvételt, amelyen a politikus a parlament elnökségi padsoraiban ülve azt magyarázta a védelmi miniszternek, mennyire nem fűlik a foga ahhoz, hogy részt vegyen Nelson Mandela gyászszertartásán. "Irtózom attól, hogy nekem kell odamennem (Johannesburgba)" – mondta a miniszterelnök Vlastimil Picek védelmi miniszternek. Kettejük beszélgetése, amelyet útszéli kifejezések is tarkítottak, azért került nyilvánosságra, mert a mikrofont egyikük sem kapcsolta ki. A felvétel azóta megjelent közösségi, illetve fájlmegosztó portálokon is.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@sbl: Hát ez nem igaz, mi a vnyavaja bajod van már meg a melegekkel?! Ártottak neked? Te mindenkit csak lemocskolni tudsz?! Mosd már ki a szád, és egy kis humanizmust szerezz már be magadnak!
sbl
@Desischado: Senki nem vitatta, hogy a négerek is emberek! Te is néger vagy, hogy így letüdőzted? Persze a tényeken nem az elnevezések változtatnak.

Különben milyen érdekes, hogy nálunk van egy népcsoport amit az egyszerűség kedvéért "sváboknak" hívnak.
Ők erre nem kapják fel sem a vizet, sem a fejüket, hanem büszkék rá! Igaz van is miért...

A ferdékkel "mindössze" az a bajom, hogy - újabban - egyre hangosabban követelőznek.
Mire fel?
Mert a létük ugyanis magánügy, senkire nem tartozik, lehetnek felőlem annyira melegek, hogy akár a kovácsolási hőmérsékleten (1200°C) izzanak, de csak a lakáson, szobán belül!
Ilyen erővel minden rendellenességben szenvedő reklámozhatná az egyéni nyavalyáját!

És mivel is "mocskoltam" őket?
Utaltam a létezésükre, meg arra, ahogy az egészséges társadalmak viszonyulnak az exhibicionista törekvéseikhez.
Desischado
@sbl

Tudod, nem vagyok amúgy néger, egyszerűen egy EMBER, akinek mindegy, kinek milyen a bőrszine, és a faji vagy a nemi hovatartozása. Egyébként a melegeket "köcsögnek" a négereket "niggernek" nevezni, szerintem sértés!
sbl
@Desischado: Én nem írom le magamat csupa nagybetűvel embernek, mert az enyhe nagyképűség lenne a részemről.
Egyébként az én szemléletem a műszaki embereké, akik egy készüléket, gépt. berendezést mindig a hasznossága, a bevitt és a leadott teljesítménye, zajszintje és egyéb jellemzői alapján vizsgálnak.

Én ugyanígy kategorizálom az embereket is.
Vannak kiugróan hasznos, hasznos és haszontalan emberek, sőt vannak kifejezetten kártékonyak is.
A négert sem a bőre színe alapján ítélem, meg, a más nemzetiségűeket sem, hanem a felmutatott teljesítménye alapján.
Én pl. kifejezetten rokonszenvezek az ázsiai népekkel, akik közismerten igen szorgalmasak és óriási kulturális értékeket hoztak létre!

És rettentő módon rühellem a parazita életmód szerint élőket, akiknek lenne módjuk hasznos munkát is végezni, de nem teszik, hanem a társadalommal tartatják el magukat!

Ugyanígy utálom, sőt gyűlölöm mindazokat akik Hazánk rossz hírét keltik tegyük hozzá, minden valóságalap nélkül!

Ami a népművészeti cserépedényeket (köcsögöket) illeti, addig nem zavarnak amíg a ferdeségüket zárt ajtók mögött egymás között élik ki, de mihelyt propagálják magukat, felvonulásokon provokálják a normális értékrendű embereket kifejezetten rühellem, sőt gyűlölöm ezeket a genetikai selejteket! Amúgy a velük rokonszenvezők - így a te figyelmedbe is ajánlom - hogy a közszeméremsértés, a megbotránkoztatás, a közízlés elleni vétségek még mindig büntetőjogi kategóriák!
És ne csodálkozzon senki, ha két - elviekben - férfinek számító alak, ha nyílt téren, utcán elkezd csókolózni, akkor megruházzák azokat, vagy egyéb inzultusok érik őket!

Nálam az elvégzett munka számít, legyen az ipari, mezőgazdasági, művészeti, értékteremtő jellegű szellemi.

És semmire sem tartom azokat a szalonértelmiségieket, akik zavaros tévtanokat gyártanak - nagy jó dolgukban - és próbálják rátukmálni azokat holmi eszmékként másokra!
Desischado
@sbl: És szerinted kik keltik rossz hírét hazánknak? Ha két azonos nemű szereti egymást, kinek okoznak kárt? Boldognak lenni, mindenkinek joga van, bár ennek megértéséhet intelligencia, és tolerancia szükséges! Tehát a munkanélküliek szerinted haszontalanok, mert nem dolgoznak? Az nem jutott még az eszedbe, hogy talán nem lustaságból nem dolgoznak, hanem azért, mert nincs hol? és ha két azonos nemű ember megmeri egymást csókolni a nyílt utcán, akkor meg kell verni őket?
Hát tudod, érdekes a világszemléleted. Még jó, hogy nem ragályos. És kérlek, zárjuk le ezt a vitát, mert olyan lenne folytatni, mintha süketnek magyaráznám a zenét, vagy a vaknak a szineket. Nincs értelme.
sbl
@Desischado: Soroljam? Jó! Göncz Kinga, meg vele együtt az egész EU-s szocialista frakció, olyan külföldi cinkosokkal segítve, mint a kancsal Tovares, tovaris, az örökkép bánatos pofát vágó Viven Reding. az elmekórtani eset Daniel Chon Bendit, stb.
"Ha két azonos nemű szereti egymást", teszik ezt a nyílt közterületen "mindössze" az érvényes közerkölcsbe ütközik.
Közmegbotránkoztatást, esetleg ha "nagyon szeretik egymást" akkor közszeméremsértést, stb. jelent, ami az érvényes törvények szerint szigorúan büntetendő!

A munkanélküliek egy része nem haszontalan, mindössze nem tud munkalehetőséghez jutni, pedig szeretne dolgozni. Éppen ezért a mindenkori kormányoknak törekedni kell a munkalehetőségek megteremtésére.
A másik részük - akik nem akarnak dolgozni - kimerítik a parazita életmód gyakorlását.
Őket is hasznossá kell és lehet tenni, úgy hogy központilag foglalkoztatják őket, ha nagyon nem akaródzik nekik, akkor jól őrzött helyen.

Az írod, hogy " ha két azonos nemű ember megmeri egymást csókolni a nyílt utcán, akkor meg kell verni őket? ".
De igen, ez az eszembe jutott már - felszólítás után, hogy hagyják abba a közmegbotránkoztatást!
Ha nem értenek a szép szóból, akkor némi mechanikai kezelésnek kell alávetni őket, a nyomatékosítás végett.
Ebből általában a legtöbb ember ért...

Igen, igazad van, az én világszemléletem "érdekes" és - gyakorlatias.
Különben többen valljuk ezt mint gondolnád!
A holmi szibarita jellegű szalon-értelmieskedés kizárólag az anarchiába vezet, vagyis a társadalmak és az országok pusztulásába. Lásd a történelmi példákat, mi lett Görögország és az egykor világverő Róma sorsa és miért?

Ami a zenét illeti, egyáltalán nem vagyok süket, az ízlésvilágom az adatlapomon olvasható.
A minőségi német fúvósmuzsika pl. kifejezetten a kedvenceim közé tartozik.
Kifejezi az erőt és a magabiztosságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.