Tilos köztereken rágyújtaniuk, állami pénzből dohányt vásárolniuk mostantól a kínai hivatalnokoknak, és kollégáikat is a leszokásra kell bátorítaniuk - utasít egy, a kormány által kiadott körözvény. A Hszinhua hírügynökség által idézett dokumentum példamutatásra és az állami hivatalnokokat illető megítélés tudatos javítására szólít fel. Egy 2008-ban bevezetett szabályozásra hivatkozva megtiltják a dohányzást iskolákban, kórházakban, sportlétesítményekben, tömegközlekedési eszközökön és más nyilvános helyeken. Nem engedélyezett dohányáruk adásvétele állami hivatalokban, amelyek recepcióin, tárgyalótermeiben, folyosóin, kávézóiban és mellékhelyiségeiben is tiltó jelzéseket kell elhelyezni.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: F_Viktor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Kína nyal Orbánnak februári útja előtt? :-)))
Még a végén a kínaiak Jüan mellett bevezetik a forint alapú elszámolást gazdaságukban és az olajpiacon? :-)
bakegya
@F_Viktor: aztán benyújtják a politikai ultimátumaikat is,amit a kutyagumi diktátora sikeresen nagyobb tételben már maga is feltalált,nem a kommenisták! -onnan mégiscsak nagyobb tételben importante vicktor...mint minden a világon...méd in csajna cuciltsta eszemenés garanciáltan, áfásszámla?!!!Ja és Kína SZÉP,EGZOTIKUS ORSZÁG.Kíváncsian várom kit és mivel koszorúz?Anikóka is megy?-állampénzen mégis csak olcsóbb!Viszont...
A szófofó gabika,bajba lesz-már előre izgulok hogy fog különbséget tenni a "bukott szocik" és a KELETI SZELLŐ, RÓZSASZÍN KÖD aposztrofálásában!
Meine Ehre heisst Treue
Nem rossz ötlet, de inkább a környezetszennyezést kellene megoldaniuk.
Nil
legalább csökken majd a létszámuk végre

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.