A hollandok harmada legszívesebben kilépne az EU-ból. Ki számít euroszkeptikusnak, és milyen árnyalatai vannak ennek az egyre gyakrabban használt fogalomnak?

Forrás: Kitekintő
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
El is hiszem hogy megunták a hollandok és az angolok hogy olyan félázsiai kurmányokat finanszírozzanak mint bolseviktor kurmánya.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nehogymá
én arra emlékszem,hogy amikor a szovjetböl fák lett,ahogy esett szét a keleti blokk úgy mentek tönkre e tsz ek,üzemek.a mi tsz ünk hivatalosan még müködött,de már nem dolgozott (?)ott senki az elnökön meg az apparáton kivül. a szar élet nem a nyugati világ miatt volt,hanem mert a rendszer ami amugy sem volt gazdaságilag életképes megszünt. a keleti blokk országainak nem volt pénze a drágább,nem feltétlen jó minöségű árut tölünk venni.azért nézzünk már vissza egy kicsit. milyen lemaradásban voltunk technikailag,infrastrukturában? ezen változtatni kellett,a rendszerváltás olyan volt amilyen,de azt európára fogni,hogy miattuk van minden szar túlzás. a rendszerünk korrupt maradt,ha nem is annyira mint a szomszédé,nagyon sok pénz folyik el egyéni számlákat gazdagitva,de ha nem lett volna európa ,igy ez elvárások se,akkor milyen állapotok lennének?
JAJMÁR
@vidi500: A tatárok (mongolok) nem csak minket tüntettek ki, de valóban 1241-42-ben a fél a lakosságot kipusztították, majd önként távoztak. A törökök 300 évvel később jöttek, s ők sem csak hozzánk, de nálunk kb.150 évig maradtak.
Egy átok van: a hintapolitika.
vidi500
Áh, én nem tartom a magyar történelmet hintapolitikának. Lenin mondta azt, hogy a románok a történelem prostituáltjai. Sztálin meg: A román az nem egy nemzet, hanem egy foglalkozás.
Magyarország egy kicsi, jelentéktelen, és különösen Trianon után egy halálra ítélt ország lett, hogy a továbbiakat ne is soroljam.
silber13
@vidi500: Nem is a csata után, hanem előtte feldúlták az országot, és csak Ogodej nagykán halála miatt vonultak ki és mentek haza, mert Batu érdekelt volt a kán választásban.
silber13
Nem a csata előtt, hanem a csata után dúltak. Rosszul írtam, elnézést.
karma1
Szoval a cikk megint feldobja a nagy semmit: a torpe Hollandia egyharmada akar kilepni...Nev szerint?...

Es meg ki, ha mar ez az alulkepzett ujsagiro bedobta ezt a cimet: "Egyre tobben akarnak kilepni az EU-bol"... Melyik masik allam(ok), partok, vezetok, satobbik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.