Mint ismeretes a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőiben Magyarországot Romániával azonos csoportba sorsolták. Az alábbi bejegyzést március 9-én tették közzé az Ultras Romania szurkolói Facebook-oldal szerkesztői. „Román hadsereg, haladj át a Kárpátokon! Karóval öljétek meg a magyarokat, erőszakoljátok meg az asszonyaikat, öljétek meg a gyerekeiket, hogy lássa a világ, románok vagyunk!”

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@geo: "Ennyire nincsen ott nő?"

Csak medve, meg kecskék. Az első nem hagyja, a második meg már unalmas :-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
„Román hadsereg, haladj át a Kárpátokon!"

Hende vitéz puszta kézzel fogja megállítani ezt a bürokratikus román hadsereget.
perfekt
@A Tündik bündije: :-)) Milyen igaz:))
dömdödöm
nekem jobb ötletem van , dőljön el az eb selejtezőn , ha megint kikapunk odalökjük nekik a két szotyist meg a vadkapitányt :-)
QQCSI
@A Tündik bündije: No-no!
Az asszony nem ember, a sör nem ital,
...a medve nem játék!
kiskutyauto
Úgy néz ki, lassan megint kell szervezni egy kis össznépi busz-túrát Romániába... ;)
kiskutyauto
Amúgy a románok mellesleg NEM ILYENEK. Ez csak pár ezer hangoskodó idióta pszichopata, mint nálunk mondjuk a Hatvannégy Vármegye. Az átlagos román kedves, becsületes, jólelkű és vidám. Bejártam Romániát, éveket éltem ott és jól tudom ezt, mert megtapasztaltam. Az sem igaz hogy utálják őket. A román bűnözők és prostik keltik rossz hírüket itt-ott (pl Olaszország), PONT ÚGY AHOGY A MAGYAR BŰNÖZŐK ÉS PROSTIK IS, A MI ROSSZ HÍRÜNKET. A rendes normális román még kellemesebb, mint a magyar, mert NEM IRIGY, SZAVATARTÓ, BECSÜLETES általában, nem úgy mint a magyarok...
A románokat nemhogy nem utálják, hanem Románia már Európa egyik legnagyobb buli helye. Budapest helyett már rég Bukarest és Konstanza az igazi kelet-európai partihelyek... Sokkal jobban partiznak, sokkal jobb fejek nálunk. Az egy dolog, hogy vannak idióta ultráik. Hol nincs ilyen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.