A kormányzati épületek elfoglalásával és népi köztársaságok kikiáltásával szítják a feszültséget az oroszbarát szakadárok Kelet-Ukrajnában. Az ukrán vezetés attól tart, hogy Oroszország a Krím félsziget után újabb területet akar kiszakítani Ukrajnából. A határnál már több tízezer orosz katona állomásozik. Hihető-e, hogy Oroszország nem akarja lerohanni Kelet-Ukrajnát?

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nusika
Putyin 18 európai országnak küldött levelet, hogy tárgyalják meg az ukrajnai helyzetet, mert Ukrajna fizetésképtelen. 2013-tól nem fizetette ki a gáz árát. Ha leállítja a gázt, akkor a szomszédok is gáz nélkül maradnak. Akkor mi lesz Pakssal??
varirmag
""a Nyugat a hibás Ukrajna destabilizálásáért, mivel az EU és az Egyesült Államok „terméketlen és veszélyes” politikát folytatott a térségben. „Fájdalmas választásra próbálták kényszeríteni Ukrajnát a Kelet és a Nyugat között, amivel csak súlyosbították a belső ellentéteket.”""

Van benne igazság !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.