Norvégiában Bastöy-szigetén található az ország egyetlen szigetbörtöne. Az itt élők lakhelye azonban inkább olyan, mint egy tip-top norvég falucska. Az elítéltek szépen bebútorozott, LCD-tévés, kábeltévét fogó, saját hűtővel ellátott, rácstalan, hatalmas ablakú bungalókban laknak, műalkotásokkal díszített ebédlőben étkeznek és van napozóágy, szauna, moziterem meg könyvtár is.

Forrás: lakberinfo.hu
Feltöltő: Vadalma
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiskutyauto
Ezek csak külső körülmények. Attól még rabok. Nincs szabadság, nem mehet oda, amit akar, nem csinálhat, amit akar. Nincs szerelem, nincs szex, nincs barát, nincs család, nincs boldogság. Téved, ha valaki azt képzeli, hogy itt jól érzik magukat a rabok. A tv sem biztos hogy annyira nagyon jó. Amúgy közös tv szoba minden börtönben van Európában, tehát tv-t nézni nyilván korlátozva, de lehet a raboknak sok helyen. Azonban a tv is inkább rossz egy börtönben, mint jó, mivel a kinti világot a szabadságot mutatja, így lelkileg még nyomasztóbb. Ezeket a rabokat mellesleg dolgoztatják, napi nyolc órában dolgoznak, tehát a viszonylagos luxusért, nekünk innen a lepukkant, szétrabolt csicska balkánról luxusnak tűnő körülményekért megdolgoznak. Aki követeli hogy a rabok sanyarú és nyomorú körülmények közt, alap emberi szinten se legyenek tartva és szenvedjenek nap mint nap, az kb azokkal a rabokkal van morálisan egy szinte vagy inkább alatta... de hát a kultúrát, a civilizációt, de még Európát is, pár generáció szükséges a magyar birkának, hogy megértse...
csa-csa
@kiskutyauto: "Téved, ha valaki azt képzeli, hogy itt jól érzik magukat a rabok."
Aztán ki a francot érdekel hogy hogy érzi magát az tetves bűnöző csűrhe!
és hogy nincs család, barát, boldogság? Na és! Gondolt volna erre akkor az a sok mocsadék amikor pl. meggyilkolt valakit!
Remélem a Te családodból senkit nem bántottak még, különben másként gondolkodnál az tuti!
Milyen rohadék az aki pl. előre megássa kiszemelt áldozata sírját a haverjával, tudván hogy másnap meggyilkolja Őket!! Vagy könnyű elbánni idős beteg védtelen emberekkel is!! Rájuk törik az ajtót és halálra verik a legkisebb értékeiért is?!!! És még lehetne sorolni. Hát a curva anyjukat ezért kétszer nyírnám ki az ilyen tetves rohadékot. Nincs helyük az élők sorában!!!
Nem követelem, hogy " sanyarú és nyomorú körülmények közt, alap emberi szinten se legyenek tartva és szenvedjenek nap mint nap" Azt követelem hogy nyírják ki az összes mocsadék szemétládát!!! Tuti nem tud többé ártani senkinek!!!
Hogy dolgoztatják ezeket?! Még szép!!! ez a minimum ha már olyan idióta törvények vannak, hogy nem lehet kinyúvasztani ezeket. Hogy lelkileg nyomasztja a szabadság hiánya? na és! Az nem nyomasztotta mikor embereket megtámadott, kirabolt, leszúrt, lelőtt, gyereket molesztált a rohadékja mi?
kiskutyauto
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Meine Ehre heisst Treue
@kiskutyauto: Vérzik a szívem értük! Szentté ne avassuk a bűnöző ipari hulladékot? Ezeknek durva kényszermunkatáborban lenne a helye minden országban, nem ilyen körülmények közt.
Ki kell takarítani végleg az ilyen elemeket a társadalomból, hogy esélyük se legyen visszaesővé válni!
csa-csa
@Meine Ehre heisst Treue: HELYES A DÖRGÉS! TELJES EGYETÉRTÉSEM!!
SZÍVEMBŐL SZÓLTÁL!!
varirmag
@kiskutyauto: "Nincs szerelem, nincs szex, nincs barát, nincs család, nincs boldogság. Téved, ha valaki azt képzeli, hogy itt jól érzik magukat a rabok"

JÁÁJ ! A szívem szakad meg értük !

A szerencsétlen "szép lelkek" akik a gyilkosok,rablógyilkosok,kegyetlen bűnözők ( lásd
az öregeket brutális kegyetlenséggel megkínzó sorozatgyilkosokat ! )
testi lelki egészségéért aggódnak de magasról lesz...rják az áldozatok szenvedését.

Elfelejtik hogy az áldozatoknak sincs """ szerelem, nincs szex, nincs barát, nincs család, nincs boldogság""

Bűnőzőnek lenni nem kötelező !!! De ha valaki az lesz akkor veszítsen el mindent !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.