New York-i vámosok az elefántcsont-kereskedelemre vonatkozó szabályozás miatt koboztak el hegedűvonókat a metropoliszban fellépő Budapesti Fesztiválzenekartól. A Fischer Iván vezette világhírű zenekar hangszereket szállító különgépe szombaton landolt a John Fritzgerald Kennedy reptéren, ahol a vámosok összesen hét darab hegedűvonót foglaltak le azzal a gyanúval, hogy elefántcsontot tartalmazhatnak. A vonókat a zenészek csak kedden, az Avery Fisher Hallban tartott koncerteket követően kapták vissza, 525 dolláros pótdíj ellenében – írja a New York Times.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mangu
Megérdemlik, mert nem tudták, hogy ahova mennek, ott bárkivel, bármit megtehetnek a hatóságok, pláne, ha nem amerikai állampolgár (annak állítólag vannak jogai). Egyébként a Külügyninisztérium miért nem kérette be az amerikai nagykövetet, magyarázatot követelve és szankconállással megfenyegetve az eggyesült államokat?
perfekt
Nem a nevetéstől kapok rekeszizom gyulladást! Skandalum --botrányos--szégyen!!
csikknorisz
@bundi: Ja, elsőre nekem is az jutott eszembe, hogy biztos ez volt a revans a Brad Pitt-féle kellékstukkerek elkobzására. :)
silber13
Bizonyára a neves amerikai szimfónikus zenekarokkal is így bánnak!Betegagyú népség!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.