Tovább éleződik a Norvég Alap körül kialakult konfliktus. A nagykövet szerint a berendelés időpontja nem véletlen.

Berendelték hazánk norvégiai nagykövetét a Norvég Alap körül kialakult konfliktus miatt - írja a Magyar Nemzet.

Jeszenszky Géza a lapnak elmondta: az oslói külügyminisztérium egyik európai igazgatója kereste meg, meghallgatása szerdán délelőtt lesz. Nem érte váratlanul a fejlemény, hiszen a Norvég Alap ügyére Norvégiában is nagy figyelem összpontosul.
"Látjuk, hogy van egy sajnálatos vita a magyar és a norvég kormány között. Reméljük azonban, hogy ez minél hamarabb rendeződik" – fejtette ki a lapnak Jeszenszky Géza.

A nagykövet úgy vélte, hogy a berendelés időpontja nem véletlen, álláspontja szerint ennek köze lehet ahhoz, hogy a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal hétfőn ellenőrizte a Norvég Alap pénzeit elosztó konzorcium tagjait – írja a Magyar Nemzet.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
magyar nagykövet:
zemútnyócév, gyurcsánymonnyonle, több-tíz-teleket, gáágágáá.
Manhattan
Ez a dologtalan, semmirekellő, elvtelen, haszonleső, sunyi képű Orbán csicska bakkecske, ez a szimpla vizesnyolcas "életművész", Washington helyett most éppen a gyarmatosító, idegenszívű, a karvalytőkét elvtelenül kiszolgáló Oslóban dőzsöl a tőlünk lerabolt súlyos adóforintjaink terhére. Ott védi az orbáni totalitárius diktatúra "vívmányait" és próbálja megmagyarázni a megmagyarázhatatlant.
nehogymá
@Manhattan: anno ez a izé hisztizett még miniszterként a Pulitzer dijazott Magyarok ellen. ha most azt hinném,hogy a norvég balhéhoz is lehet valami köze,akkor nagyon rosszhiszemű lennék?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.