A díjnyertes újságíró forrása szerint Washington hazudik a tragédia felelőséről. Az AP hírügynökség ismert újságírója, Robert Perry közli, hogy a felderítésnél dolgozó informátora állítása szerint az USA-nak vannak olyan műholdfelvételei, amik azt bizonyítják, hogy a maláj légiforgalmi társaság gépét az ukrán hadsereg lőtte le. Bár még nem történtek meg a szükséges vizsgálatok, az utóbbi napokban a nyugati média csupán az "oroszbarát felkelőkre" mutogat, mint egyedül lehetséges elkövetőkre. Perry hírforrása ennek ellenkezőjét állítja. "A felvétel második részét három darabból vágták össze, de egy egységként tálalták. A spektrális- és az időelemzés kimutatta, hogy a párbeszédet előbb részekre vágták, majd ezután montírozták. A felvételen levő rövid szünetek igen sokat mondóak, a hangfájlon megmaradt ideiglenes jelek pedig arra utalnak, hogy a dialógust néhány különböző részből vágták össze" - véleményezik a szakértők.

Forrás: kontrollblog.com
Feltöltő: Kontrollblog
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A nyugati TV-kben szinte azonnal megjelent a parbeszed, es eloszor OROSZUL!!! kiirva a kepernyon!!! Tehat akarki "vagta" is ossze azt, az nagyon gyorsan tette... Az ujzelandi TV a BBC-tol vette at a hireket, de megneztem az orosz (!) tv angolnyelvu adasat is (a csatorna betujele RT = Russian Television) es az Aljazeera Tv-t is... Ha osszevagtak, akkor azt gyorsvonati sebesseggel tettek, mert a hir elso kozlesekor mar adtak a telefonbeszelgetest is...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Az első perctől kezdve meggyőződésem hogy az ukránok lőtték le a gépet!!!De az egész kialakult helyzetért ami ma Ukrajna területén van az amerikaiak a legnagyobb felelősök!!!Ezt az egész háborút ők generálták!!!
nena
@dr. prédikátor: Az egyedüliek akiknek érdekük. és pont, nem kell ezt tovább ragozni...
karma1
A nyugati TV-kben szinte azonnal megjelent a parbeszed, es eloszor OROSZUL!!! kiirva a kepernyon!!! Tehat akarki "vagta" is ossze azt, az nagyon gyorsan tette... Az ujzelandi TV a BBC-tol vette at a hireket, de megneztem az orosz (!) tv angolnyelvu adasat is (a csatorna betujele RT = Russian Television) es az Aljazeera Tv-t is... Ha osszevagtak, akkor azt gyorsvonati sebesseggel tettek, mert a hir elso kozlesekor mar adtak a telefonbeszelgetest is...
karma1
@dr. prédikátor: Szia! Bar Te fijju vagy, es a katonai dolgokhoz biztos jobban ertesz, de el tudod azt kepzelni, hogy egy rebellis tartomanynak (mint Ukrajna Oroszorszag szemeben) legyen olyan foldrol indithato raketaja, ami hajszalpontosan eltalal egy celpontot tobb mint 10 ezer meter magasan? (33 000 feet tavolsagra ).
Ha az amcsik adtak volna a fegyvert, akkor azt valahogyan el kellett juttatni Ukrajnaba, es az mindenkinek, foleg a magyaroknak szemet szurt volna, mert rajtunk keresztul a legrovidebb es legegyszerubb eljutni oda. Viszont az orosz szakadarokat, akik Ukrajnaban mergezik a kapcsolatokat, szitjak az ellenteteket, Oroszorszag felol a legujabb, legjobb fegyverek siman bejohetnek, mert Putyin tamogatasat birjak.

Legalabbis errefele ez a velemeny, es eddig ez latszik a legrealisabbnak...
dr. prédikátor
@karma1: Igen fijjju vagyok. De az ukránok is rendelkeztek olyan rakétával amivel lelőtték a gépet.Én arra céloztam hogy a kialakult helyzet mögött az amik vannak. Az egész Ukrán problémát ők generálták., hogy igy közelebb kerüljenek az oroszokhoz!A rakétát még akkor kapták amikor "jó " volt a viszony Ukrajna és Oroszország között.A yenkiknek pedig érdekében állt hogy a viszony megromoljon a két ország között.
dömdödöm
hol vannak a cikkből az amerikai műholdas felvételek képei ? ???
nena
@karma1: Ukrajna mint Szovjet utódállam az egyik legnagyobb nukleáris arzenállal rendelkezik..Ami eddig felénk irányult... Ezt valahogy nagyon elfelejti mindenki... Majd Júeszé megmondja merre fordítsák...
www.kontrollblog.com/2014/07/bejelentes-az-amerikai-muholdas.html
nyanya001
A volt Szovjetunió területén szinte mindenütt voltak telepítve
nagy hatótávolságú rakéták, és talán atomfegyverek is !
Amikor felbomlott a Szu. Moszkvának nem volt ideje - vagy nem is gondolt rá -
hogy összeszedje ezeket a fegyvereket !
Moszkva nagyon jól tudja, mi maradt az utódállamok területén
szerintem későn kapcsolt és azok nem adták vissza ezeket a fegyvereket !
karma1
@nena: Huuuu, most mit fog szolni draga nyanya baratnonk? O szokott ilyen kepeket talalni a neten...:o))
dr. prédikátor
@nena: Na iiiiigen !!! Erről próbáltam beszélni!!!
dr. prédikátor
@bundi: Te el is hiszed hogy minden fegyvert vissza is adtak???
karma1
@dr. prédikátor: @nena: Akkor azt mondjatok meg, ha az ukranok ilyen jol vannak felfegyverkezve, akkor miert nem inteztek mar el tavaly november ota az onallosaguk kerdeset? A BBC riportjaiban az ukran felkeloknek nincs egyenruhajuk, szedett-vedett kezifegyverekkel vannak felfegyverkezve, az oroszok akkor csinalnak beloluk majmot, amikor akarnak...(Tudom, tudom,... POLITIKA!)
dr. prédikátor
@karma1: Igen Pontosan!!! Ráhibáztál ! Ez az egész egy aljas politikai szinjáték amit az amik irányitanak! És nekünk halvény lila fingunk sincs hogy mi történik a szinfalak mögött! Talál sose fog kiderülni.
nena
Amikor felbomlott a Szu. Moszkvának nem volt ideje - vagy nem is gondolt rá -
hogy összeszedje ezeket a fegyvereket !
Ukrajna még most is Atomnagyhatalom...Régiók (megyék) miatt miért tenné kockára, ezt, az amcsik majd kikényszerítik belőlük...
nena
@bundi: Origo ugye viccelsz. és a pont.
bundi
@nena: gondolom tudtál erről
hu.wikipedia.org/wiki/Budapesti_Memorandum
en.wikipedia.org/wiki/Nuclear_weapons_and_Ukraine
www.cfr.org/arms-control-disarmament-and-nonproliferation/budapest-memorandums-security-assurances-1994/p32484
de a hangsúly azon van, amit az oroszok is garantáltak akkor...@dr. prédikátor: és így a krími megszállás után te illetve ti mégis az amcsikra fújtok?
egyébként a begyűjtést megsemmisítést az oroszok végezték...biztos hogy megsemmisítették ezeket? mert ha tudják, hogy igazából az ukránok fogatlan oroszlánok, akkor tényleg csak az unió...illetve a nato miatt játsszák ezt a színjátékot...
Január
" Pár éve az akkori CIA igazgató nyilatkozott a Powel kezébe adott "dokumentumról": "A felderítési adatoknak alkazmazkodniuk kellett a politika kívánalmához...a ford.)"
A cikkben lévő idézet mindent megmagyaráz.
libelle
@nena: Egészen biztos hogy, az Amerikaiak érdekeltek abban, ami Ukraina területén most történik. Elrabolták a Krim-félszigetet, és mindazt ami az ukránoké volt Ukraina területén a terroristák akik rombolnak ölnek végül is álcázott Amik és természetesen mindenféle harci felszereléseket az Amerikaiak szállitják oda Na... ez egy vicc!!! putin pedig egy angyal , én pedig tudok a viz tetején járni .
nena
Ukrajna még most is, Atom nagyhatalom csak gombon a kezük...
nena
@libelle: A VILÁGRENDÖRSÉG Nagy Maciba vágta a fejszéjét...
nena
@nena: Ott hagyták Irakot, még jobban felforgatva mint ahogy eddig volt... Áskálódnak IRÁN ellen mégse tudnak sz@rt sem csinálni ellenük... mert Biztos az ATOMCSAPÁS...Ők is tudják...
nena
@nena: JAHHHH Köolaj ... Rothschild... Ideje lenne ráébredni hogy csak néhány ember FORGATJA A FÖLD KEREKÉT
Biztos hogy az elleni vagy csaka az emberiség elleni szelekció://www.bama.hu/baranya/kozelet/beoltjak-hpv-virus-ellen-a-hetedikes-lanyokat-563997
karma1
@bundi: jul24. 15.53-ra: Na, ez nem semmi! Hogy tudsz ilyeneket eloasni?...:o))@nena: Ha szerinted igaz a szelekcio, akkor orbanvitya a legnagyobb "szelektor", minden eddigi intezkedese azonnal megmagyarazhato lenne EZEN a szinten is,...Elengedte a nyugdijasok kezet, az idoseket gyakorlatilag kivegzik a korhazakban a gyogyszerhiannyal, orvos- es noverhiannyal, a csokkent munkakepessegu emberektol elvontak az eddigi juttatasaikat (amibol eddig sem tudtak sarokhazat venni, ezutan mar kajat sem, akit meg visszakuldtek dolgozni, azok javaresze azota mar meg is halt, mert nem birta a munkat), a gyerekeket eleve beszelo zombikkent, robotkent nevelik, vigyazva, hogy a fizikai allapotuk a napi tornaoraval azert a fizikai munkara alkalmassa tegye, az eleve csalason, eltitkolt adatokon alapulo devizahitelekkel pedig a meg dolgozni tudo es akaro reteget vegeztek ki, mert aki otthon marad, kilakoltatas es ehezes var ra, vagy ha volt egy kis szerencseje, mostantol a nyugatnak termel Angliaban, Nemetorszagban es meg szamos nyugati orszagban.

orbanvityanak nem kell Amerikaba menni otletekert, sugnak neki elegen, eleg nagy baromsagokat, amit o azonnal torvenybe is kottaz, oszt jonapot.

A masik lehetoseg, hogy orban inkabb egyszeruen csak mentalisan beteg, skizofren, uldozesi manias, valamint a meglevo joadag kisebbsegi erzeset kompenzalja a diktatori hajlamaval, es ezzel teszi tonkre Magyarorszagot.

Mindegy, melyik verzio az igaz, a magyar nemzet elobb-utobb eltunik a tortenelem porondjarol, mint nep...

Nem hiszem, hogy az oroszok olyan hulyek lettek volna, hogy Ukrajnaban fejlett fegyverzetet hagytak volna hatra mero "feledekenysegbol", hiszen ok mindig is a Nyugathoz akartak felzarkozni, (Bar Albania is nyugatabbra van toluk, megsem annak a szintjere...:o))
nena
@libelle: Jó neked ha tudsz... a Krim félszigetet ajándékba kapták...
nena
@karma1: Meg vagyon írva, 500 millió embert képes ez a bolygó eltartani... Lassan jön a 3. világháború... Az a felső 10-egynéhány ember ezt pontosan tudja...
karma1
@nena: OK, hol is van ez megirva igy szamszeruleg? Es meddig tudja oket eltartani a bolygo? Es mi tortenik, ha ez az 500 millio felelotlenul szaporodni kezd?

Ha a globalizacio tenyleg "bejonne" a benne hivoknek, akkor AZON a szinten, amin ok SZERETNENEK elni, nahat az nem fog menni...:o(((((
libelle
@nena: aha... és Krim-félszigetet te ajándékoztad a ruszkiknal? Vagy, hogy értsem. Milyen érdekes nép a Magyar, amikor itt voltak a ruszkik és megszállva tartották az országot mindenki jajagatott. Most pedig mennyien jajgatnak azert, hogy inkább a ruszki mint az EU. Persze ellehet költözni a ruszkikhoz, még szabadon lehet utazgatni, költözgetni.
libelle
@nena: Miert a kis gyilkos kém jöjjön? Menjél te oda, szivesen fogad, mindig szüksége lessz rád és hasonló gondolkodásuakra.
libelle
@nena: a világrendörség, hmm... na igen valamennyire igazad van. Persze ha letámadna benneteket a ruszki, sivitanátok a világrendörség felé. Mert egy amerikai anyának nem fáj ugy ha gyermekét elvesziti. Vagy egy amerikai Nönek nem fáj ugy ha férjét elvesziti. Csupán a más nemzedékek érezhetnek nagyobb fájdalmat. Ellenben attól tartok , hogy az öreg fognélküli maci az aki tul nagy bármibe vágta a fejszéjét. Ugy a macinak mint a kis nyomorék szellemü putinnak drága lessz ez a téma. Ne szormorkodj, Magyarország magasztos vezetöje pont ugyanazt a systemet szeretné kiépiteni mint amit putin kiépitett. Igy boldog lessz életed, ugyanis ha még páar evet marad akkor sikerre is viszi azt. Az összes szomszéd országot letámadhatjátok, csupán az eredmény lessz annyi, hogy Magyarország megszünik létezni. Nos szép életet.!
bundi
@nena: hát azt hiszem putyin beleszart a szép világrendedbe...
www.hir24.hu/kulfold/2014/07/27/muholdkepek-bizonyitjak-hogy-oroszok-lovik-ukrajnat/
vagy itt az eredeti...
www.buzzfeed.com/rosiegray/us-releases-pictures-it-says-show-russia-shelled-ukraine-fro
no és ez sem kutya...
tjournal.ru/paper/shelled-ukraine
"Ещё несколько фотографий датированы 19 июля. Они опубликованы одной подборкой и подписаны следующим комментарием: «Мы уже как в полях две недели и немытые на границе Украины». "
kicsit muris ezt az egészet az ukránokra meg az amcsikra kenni...annak fényében meg különösképp...hogy a maláj gép előtt egy szállítót és két helikoptert szedtek le a szakadárok...és ezzel még kérkedtek is...
node üsse kánya...ezek a ti haverjaitok...dörgölődzetek továbbra is hozzájuk...
cserébe kaptok olyat paksra...mint a téli olimpia helyszíne jó kis ruszki minőség...
sportgeza.hu/sport/2014/03/27/szocsi_elhagyatva/
Törölt felhasználó
Nem tudom ki lőtte le ezt a gépet, de hogy az amerikaiaknak mi köze egy európában lelőtt géphez és mit kell megint az igazság megmondót játszani

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.