Órák kérdése, hogy fizetésképtelenné váljon az Egyesült Államok szövetségi kormánya, miután a republikánus többségű képviselőház ismét olyan átmeneti költségvetést fogadott el, amely nem finanszírozná Obama elnök, Obamacare néven ismert egészségügyi csomagját. Ezt sem a szenátus demokrata frakciója, sem a Fehér Ház nem fogadja el, így kétséges a kormánykiadások finanszírozásának folytatása.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: tivoli
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tivoli
Na lám, lám. Az annyira vágyott és irigyelt Amerikában sem minden fenékig tejfel?
tivoli
Kérjenek kölcsön az IMF-től, hogy folytatni tudják háborús törekvéseik megvalósítását.
F_Viktor
@tivoli: Nem kell paráznod:
"...a republikánus többségű képviselőház ismét olyan átmeneti költségvetést fogadott el, amely nem finanszírozná Obama elnök, Obamacare néven ismert egészségügyi csomagját. Ezt sem a szenátus demokrata frakciója, sem a Fehér Ház nem fogadja el, így kétséges a kormánykiadások finanszírozásának folytatása."

Nem mindegy, hogy a költségvetést nem tudják, nincs miből finanszírozni, vagy nem akarják finanszírozni!
coni
Eddig mindig megemelték az adósságplafont, ez csak erőfitogtatás a rep. részéről. Obama "care" programja nagyon komoly elmaradást pótol, az USA-nak van olyan gazdasági háttere, hogy ne hagyják a biztosítatlan betegeket az utcán elpusztulni.
tivoli
@coni: ma, 15:55
volna, de nem akarják.
Nil
Csak szórakoznak Obamávalés a tőzsdével

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.