Románia és Bulgária esetleges megtámadására is elfogadott egy vészforgatókönyvet a NATO a walesi csúcstalálkozón. Romániában vezénylési központ is lesz, és készenléti raktárakat is létrehoznak. A találkozón öt nyilvános és tizenöt titkos dokumentumot fogadtak el a tagállamok.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Romániát ne féltsük!
"Románia a történelem prostituáltja" mondta Lenin, és ezegyszer igaza volt! Románia időben áll majd a győztes oldalára ahogyan mindíg, cserébe egy darab "koncért" a vesztes területéből, vagy vagyonából...
levi
@Manhattan: Miért érzem úgy , hogy ha háborúig vezetnek a dolgok, akkor Románia megint belőlünk kap egy falatot? Mert tuti megint a rossz oldalon fogunk állni.

Mellesleg a NATO nem fog háborút indítani az oroszok ellen románia miatt...majd ha az osztrákoknál kopogtatnak Ivánék, kb. akkor reagálnak majd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.