Egyre több a találgatás az észak-koreai vezető, Kim Dzsong Un megromlott egészségi állapotáról. A dél-koreai média szerint betegséget valószínűsít az is, hogy Kim nem jelent meg csütörtökön országa parlamenti ülésén, amelyről eddig sohasem hiányzott.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@varrólány: milyen igaz! 100 lép a helyébe!
és ha kell bármi áron!
Desischado
Remélem nagyon, de a feje az biztosan súlyos beteg! Valóban, amíg agymosottak ott az emberek, addig nem lesz változás. A magam részéről nem írom le, mit kívánok neki, de Yagami Light nagyon kellene! Aki nem tudja mire célzok, és kiváncsi, megírom neki priviben!
karma1
@Desischado: Dragam, ugyanezt akartam en is irni, de megeloztel...:o))

Embernek meg nem kivantam semmi rosszat sem (NEM SZABAD, mert az atok es a rosszkivansag MINDIG visszaszall a kuldojere!), de csak remelni merem - ez ugyanis nem direkt rosszkivansag...:o))

Nagyobb orszag, tobb korrupt vezeto, atlathatatlanabb korrupcios szalak, tovabba a keleti sejtelmesseg ugyis mindent jotekonyan befed - europai vagy nyugati ember szamara orok rejtely marad egy keleti ember gondolatvilaga, erzesei...
Desischado
@karma1: Ebben az országban már 40-50 éve megy az agymosás. Remélem, egyszer felszabadul Észak Korea. És ember?! kim nem ember, hanem szörnyeteg, annak meg nyugodtan lehet bármit kívánni. Esküszöm, ha tehetném, Light-et nyomban idehívnám, lenne dolga! Amúgy meg egyetértünk most is. Pussz!
karma1
@Desischado: Neked is egy nagy pussz, meg jo hetvege, miegymas...:o))))
nezelodo
Szegények, már attól bizakodnak, ha az a hájfejű nem ül a székében...Milyen kevéssel beérik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.