Gázhiány: A válságstáb bejelentése szerint a megvonás tegnap mintegy 25 ezer lakást, 70 ezer polgárt érintett. Pedig Vajdaság többi városában még tegnap nem volt gázhiány... A kórházakat egyelőre rendesen fűtik, ahol lehetett, alternatív megoldásokról gondoskodtak.

Forrás: jaszon.hu
Feltöltő: eszaon
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
huebschen
@Master: tudod az is elgondolkodtató, hogy Szerbia 1 millió m3-t termel ki és 10-re lenne szüksége, mi meg 8 milliót termelünk ki és 64 milliót fogyasztunk!!!!!
ébresztő!!!
Master
@huebschen - Ezzel tisztában vagyok, de - valamennyit - legalább hétvégén, amikor 6 millióval kevesebbet fogyasztunk, akkor adhatnánk nekik.
huebschen
@Master: arról nem is szólva, h szerződésünk van velük!
charlie
@huebschen: nono, mi csak továbbítjuk az ukránok felől jövő gázt, az oroszok zárták el a csapokat, nem a magyarok!

Aztán, miért is adjunk nekik gázt? A magyarlakta részeknek kéne, de a szerbeknek minek? Hogy megverjék a magyarokat, aztán csinálnak egy ímmel ámmal nyomozást, ahol senkit nem találnak meg? Miért nem épített magának tározót? Miért nem fordul a baráti országaihoz?

Mert mikor gáz van, akkor miért a magyarokhoz jönnek, aztán utána meg a magyarok mindenért a hibásak?
huebschen
@charlie: Sztem ez nem jó gondolkodás. Nagyon különbözik a véleményünk.
Tudod volt szerencsém sokat utazni a világban. Az emberek mindenhol ugyanolyan ártatlanok, mint te vagy én, a politikusok csinálják a feszkót mindenhol. Szerbiában is.
Én az EMBEREK miatt adnék gázt. A politikusokat lesza.om.
nanena
@charlie: A szerb ugyanolyan ember mint Te vagy én. Az, hogy egy ország tud-e tárolót építeni, az egy adottság. Előzőleg kimerült, sok egyéb feltételnek megfelelő gázmező kell hozzá. Egyébként a szerbek szándékoznak ilyen tárolót kialakítani, részben ezért is adták el szénhidrogénioparuk egy részét az oroszoknak.
Egyébként jelenleg a szerbeknél most a politika is barátságos felénk. Az elmúlt hónapokbeli személyes tapasztalataim szerint az emberek is. Eddig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.