Megölték a két testvért, aki a Charlie Hebdo szerkesztőségét megtámadta, valamint a párizsi kóserboltnál túszokat szedő terroristánál is akciót kezdett a rendőrség. Pár perc alatt végeztek a túszejtőkkel.

A két akció párhuzamosan folyt. Az egyiknél a Charlie Hebdo szerkesztőségénél gyilkoló testvéreket vették körbe egy nyomda épületében Dammartin-en-Goële-ben a péntek reggel óta tartó műveletben, a másiknál pedig a csütörtökön megölt rendőrnő gyilkosa tartott fogva több embert egy kóserboltban a párizsi Porte de Vincennes-nél.

Kommandósok is megsebesültek

A francia különleges egységek tagjai közül többen is megsebesültek a túszszabadítási akciók során – írja a Le Figaro honlapja. A beszámoló szerint a Párizs keleti részén zajló túszejtési akció helyszínén állítólag a RAID (a rendőrségi elitalakulat) több tagja megsebesült.

Az AFP francia hírügynökség pedig arról számolt be, hogy a GIGN (csendőrségi kommandós alakulat) egyik tagja megsebesült Dammartin-en-Goele-ben.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Az utcákon húzkodnám körbe a hullájukat az ilyen tetveknek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
Egyre zavarosabb az egész.
Halott személyeket nem lehet kihallgatni.
Biztos, hogy az elkövetők ugyanazok voltak, akiket most lelőttek??
Féljen is mindenki, aki él és mozog.
KERKA
Szerintem ezek a fanatikus öngyilkos merénylők, eleve úgy készültek, hogy agyonlövik őket. Úgysem vallottak volna semmit. Ha jól hallottam aknavető is volt náluk, ezek mindenre képes fanatikus gyilkosok VOLTAK
Desischado
Egyetértek Kerkával szerintem is ez a helyzet. Nyilván bedumálták nekik, hogy az istenhitet védik, meg más efféle gyrémeket. Én is azt gondolom, hogy eleve erre készülhettek. Hála az égieknek, már nem árthatnak senkinek! Bár már az utolsót nyuvasztanák meg!
nyanya001
Miriam Monsenago-t toulouse-i iskolája előtt, hajánál fogva megragadta egy muzulmán terrorista gyilkos és egész közelről arcon lőtte. KIVÉGEZTE!
Miriam bűne? Zsidó gyerek, zsidó iskola tanulója. Élt 7 (azaz, HÉT!) évet.
scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10523568_10205705631298865_4548511005023949313_n.jpg?oh=bc2d071452f4b5ea18393497e276c9f6&oe=5520CAEB
tivoli
@KERKA: @Desischado: Nyilván, ha nem lövik ki őket, egy esetleges kihallgatásnál elmesélnének, hogy kik a megbízóik, a kiképzőik, és kik fegyverezték fel őket. S ezt ugye nem lehet megkockáztatni.
KERKA
@tivoli: Ezen gondolkodtam én is, algériai származásuak, tele voltak AK+ aknavetővel, amúgy szöget ütött a fejembe, vajon ki fegyverezte föl őket???
De azt is agyon kéne lőni, aki az ilyeneket kiképzi és felfegyverzi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.