Németország egészen biztosan nem teljesíti az új görög kormány követelését, hogy térítse meg a második világháborúban Görögországnak okozott károkat - jelentette ki a német alkancellár hétfőn a Berlin mellett Nauenban. A görög követelés teljesítésének "valószínűsége egyenlő a nullával" - mondta Sigmar Gabriel alkancellár, gazdasági miniszter, a szociáldemokrata párt (SPD) elnöke a párt elnökségének naueni tanácskozása után. Az athéni kormány követelésének nincs jogalapja, hiszen a Németország újraegyesítésének elismeréséről szóló 1990-es, úgynevezett 4+2-es megállapodás - az Egyesült Államok, a Szovjetunió, Nagy-Britannia, Franciaország és az akkori NSZK és NDK egyezménye - "minden ilyen témát lezárt jogilag" - mondta Sigmar Gabriel.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: gödörben
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gödörben
Kiáncsi vagyok nálunk mikor szüntetik meg az ide-oda fizetgetést és kártérítéseket.
bundi
@gödörben: oké ákom szertefoszlott...kéz a biliben...lehet vakargatni a golyókat honnan is lesz a görögöknek pénze...még a végén dolgozniuk kellene...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.