Carrara – Massa (Toscana) városokból származó rizsen, karamellen és egy pudingszerű krémen alapuló desszert, melyet húsvétkor, pünkösdkor és március 19.-én készítenek. Talán mondani sem kell, hogy a rizstortát is számos változatban készítik, minden családnak meg van az eredeti, jól bevált receptje. Ezek leginkább a felhasznált rizs, cukor mennyiségében, az ízesítéshez használt likőrben és természetes aromákban valamint a sütési időben térnek el.

Forrás: izesitalia.hu
Feltöltő: izesitalia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.