Nyolcvannyolc oldalas könyvének címe Lettre aux escrocs de l'islamophobie qui font le jeu des racistes (Levél az iszlámfóbia szélhámosaihoz, akik rasszista játékot űznek).

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szegeny ember, valoszinu, hogy analfabeta gyilkosoknak esett aldozataul, de biztos, hogy a fasisztoid hajlamuak vegeztek vele es tarsaival.

Amit ir a rasszizmusrol, felelemetesen valos, es olyan embereket fanatizalnak akar egyszeru szimbolumokkal is, amirol azok azt sem tudjak, mit jelent.

Itt vannak olyan fiatalok, (maoriak, 15 evestol folfele, nincs korhatar), akik jelkepe a naci sisak es a horogkereszt. Megkerdeztem az egyik kollegamat, hogy tudja-e, kik viseltek ezt a katonai sisakot es kiknek volt a jele a horogkereszt a II> VH-ban, persze, nem tudta megmondani, de mindenhol ezek a szimbolumok voltak a ruhazatan,( az arcara pedig eg kis horogkereszt is volt tetovalva), mondtam neki, hogyha ot egy naci tiszt meglatta volna a VH-ban, siman gazkamraba kuldte volna, csak a szarmazasa, a borszine miatt, most meg o, a maori fiu EZEKNEK a szimbolumait hasznalja masok megfelemlitesere? (Mert azert eleg ijesztoek!)
Szegeny foszerkesztot mar ez sem hozza vissza, az iszlamistakhoz meg nem fog eljutni ez a konyv - SEM...
perfekt
Nyugodjon békében.A Guinness rekordok,könyvébe nem kerülhet- mert fura módon halála előtt ,megírta könyvét?!--

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.