Piri Kati magyar származású holland politikus kritizálta Orbán Viktor menekültellenes politikáját a NOL TV-nek. Piri arról beszélt, hiába jön Magyarországra évi 42 ezer menekült érkezik, ebből mindössze 535-en akarnak itt maradni. A politikus szerint Orbánt arrogánsnak és populistának látják Brüsszelben. Úgy véli, Magyarország még demokrácia, de ez a demokrácia gyenge és veszélyeztetett.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

legacy
Ezt a szégyent!
42 ezerből csak ötszáz akar itt maradni?

Véleményem szerint, ha Magyarországon mindenki tudna angolul, vagy németül, a fél ország elmenne innen (és akkor most - a rossz szokásommal ellentétben - optimista voltam).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Komolyan, már szégyellem magam, vajon milyen lesujtó véleménnyel vannak rólunk odakint? Ez a parazita nem ismer sem istent, sem embert. Jól jellemezték, de azt is hozzá kellett volna tenni, hogy embertelen, gátlástalan, és aljas hazug!
Anna Mária
@Desischado: Külföldön azt szokták kérdezni, hogy ha ez az Orbán ilyen rémes dolgokat csinál, akkor az emberek miért választják újra és egyáltalán, miért tűrik, miért nem zavarják el a hatalomból.
mate03
@Anna Mária: Azért mert birkák az emberek!Akár tetszik,akár nem! Próbálj megcáfolni!?
Anna Mária
@mate03: Ezt azért mégsem mondhatom külföldön a honfitársaimról! :)
Desischado
@Anna Mária: Jó kérdés! Én is ezt kérdezem, hogy miért van ennyi birka, és fan, akik csak a saját érdeküket nézik, és nem az országét és az emberekét!
Csizmás Kond
Tyúknak tyúkesze van.
Azok a vándorlók akik továbbmehetnek minimum három hónapot a magyar állam nyakán élnek és a diplomájuk szerinti kivállogatás után pedig a nyugatot fogják szolgálni A többi szintén kb. három hónapi ellátás után vagy kitoloncolódik, vagy itt maradnak de azok már csak másodosztályú kategóriások...szóval a tyúk az csak tyúk még akkor is ha tudja mit beszél mert ez a magyarázat csak a nyugatnak jó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.