„A befogadó, multikulturális modell megbukott, mivel a más kultúrákból érkezett tömegek – főleg ezek hangos és fegyelmezetlen része – visszaéltek a befogadó államok társadalmainak jóhiszeműségével.” Jeszenszky Géza írása

Forrás: valasz.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Nálunk, napi 5000 forintot kapnak. Komolyan gondolkodtam már azon, hogy átmegyek szerbiába és visszaszökök a zöldhatáron. Már én érzem magam valódi menekültnek ebben az országban.
Anna Mária
@36: Nem igaz.
Egyetlen menekült sem kap kézbe egyetlen fillért sem.
Megpróbálhatod, és megláthatod: ha szerencséd van, kapsz talán egy fogkefét, de inkább van rá esélyed, hogy egy darab szappant sem.
Freewolf
Csak zsebpénzt kapnak, ezért a konzerveket árulják a piacon, amit ellátmányba kapnak!
36
@Freewolf: Igen. És látom, hogy Orbánék csiga lassúsággal és semmi hatékonysággal lépnek fel az ügyben. Gondolom, szóltak nekik, hogy csak hagyják nyugodtan megülni a dolgot. Cserében tovább jön a pénz. De az sem baj, ha radikálisok is megjelennek. Atrocitások is lehetnek, nyugodtan. Így megtarthatják a hatalmat. Zavarosban könnyű halászni.
Freewolf
@36: Azonnal és haladéktalanul kell lépni! Rövid eljárás, gyors kitoloncolás és mindenfelé kerítés, ahol beözönlenek! Ez véd meg csak bennünket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.