57 ezer villámcsapást mértek Lengyelország, Csehország, Németország, Ausztria, Svájc és Olaszország fölött az elmúlt két órában –  írta a Hvg.hu a Severe Weather Facebook-oldalra hivatkozva.

Az oldalon folyamatosan figyelik, hogy éppen merre járnak a viharok Európában és most természetesen mindenkit az izgat, a meteorológusok által délutánra ígért vihar mit okozott eddig. Németországban például tornádót is filmeztek.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ebéd után irány barackot szedni! Még a végén nem lesz pálinkám! :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verum
@Január: - előbb ideér az, nagyon gyors!
36
Keszthelyi hegységnél, szél csak lengedezik, volt egy kis jég, eső sajnos nem sok esett. Dél-nyugat felől már derül. Eső kellene még.
eszegfu
@36: Én is csak az esőt vártam...de hogy mi lett? ...félelmetes volt! Komolyan mondom: szivem szerint még az ablakokat, ajtókat is bedeszkáztam volna. A vihar után a környezetemben mindenki a pusztitás nyomait igyekezett eltakaritani... sajnáltam a szomszédomat, akinek egy hatalmas fát döntött ki, megkezdte házának a tetejét is... ehhez képest az én 1 m magason lévő teraszomról "leszállitott" 2 hatalmas diszfám nem is olyan nagy veszteség...
Január
Szerencsére itt nem tombolt annyira a vihar az éjszaka, eső esett, a szomszéd nyírfájának levelei azért beterítették az udvarunkat - ezt megúsztuk...
bakegya
Hajózunk,az orrvitorla cammogva vontat partra-persze örülnék ha éjjel esne.
verőce21
@bakegya: (20:51) Ezzel a nicknévvel nem mindig Te szoktál írni ugye? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.