Nem hajtott végre államadós-osztályzati felülvizsgálatot Magyarország esetében a Moody's Investors Service. A nemzetközi hitelminősítő az Európai Unió előírásainak megfelelően - a többi hitelminősítőhöz hasonlóan - előre összeállította a szuverén adósbesorolások áttekintésének idei menetrendjét. "A Moody's listáján a magyar szuverén osztályzat idei második potenciális felülvizsgálati időpontja péntekre volt beiktatva, a cég azonban péntek éjjel Londonban közölte, hogy most nem frissítette a magyar államadós-besorolást. "A Moody's listáján Magyarország szuverén adósosztályzata így továbbra is "Ba1", stabil kilátással. A hitelminősítő idei felülvizsgálati menetrendjében Magyarország legközelebb november 6-án szerepel. Az Origo előzetes latolgatását, a hátteret itt olvashatja.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Commneter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bra048
Pedig a hazai potentátok nagyon várják a felminősítést. Ezzel az a gond, hogy az unortodox
módszerek külföldön nem elfogadhatók és nem hitelesek...
Dr. Felipe
Hát ez meg hogy lehet? Mikor Magyarbajdzsán faszányosan teljesít.

Nem baj, azért is rendezünk téli és nyári olimpiát, szpartakiádot, jóakarat játékokat, fóóótball világbajnokságot. Még kerítést is építünk saját lábon állva, meg űrállomást.
36
Hogyan is érdemelné meg a felminősítést Magyarország. Bocsánat. A kormánya és gazdasági vezetői. Csak egy-két kis példa. A szlovák tej, sokkal olcsóbb a boltban, mint a magyar tej. A meggyet ingyen kénytelenek osztogatni a gazdák. A bróker cégek kilopják a pénzt az országból Stb. Most, hogy a görög cirkusz van, egy csomó pénzt kereshetnének, pénzügyi szolgáltatással. Azelőtt, Ciprussal is kereshettek volna, de a forint gyengüléséből arra következtetek, hogy egyáltalán nem értenek a bankoláshoz. Ki járt jól? Luxemburg, Málta, Vatikán, Lichteinstein, Svájc, meg az ilyen-olyan szigetek. A klasszikusok.
Clavigo
Múlt héten már majdnem felminősítettek minket...Pedig még űrállomásunk is lesz...A fölsőcsutkai kisvasut végállomásánál..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.