A nőkkel szembeni negatív sztereotípiákat és a bűncselekmények áldozatainak gyenge védelmét hozta felszínre egy tizenéves lány brutális megerőszakolása Románia keleti, legszegényebb régiójában. A falujától tíz kilométerre lévő megyeközpontban, Vasluiban tanuló tinédzser diáklányt a buszmegálló felé menet szólította meg két fiú, és felajánlotta, hogy autóval hazaviszi. Egyiküket ismerte, így elfogadta az ajánlatot. Az útjuk azonban egy mezőre vezetett, ahol időközben csatlakozott öt társukkal együtt brutálisan megerőszakolták. Több mint három órán át kínozták a lányt, amikor áldozatuk elájult, vodkával felmosták, és folytatták, ahol abbahagyták. Késő este tették ki az otthona közelében. Kétségbeesett apja talált rá az utcán, annyira rossz állapotban, hogy képtelen volt lábra állni. Az erőszaktevőkre 7-től 15 évig terjedő szabadságvesztés róható ki, de egyelőre szabadlábon várják az ítéletet, sőt családjukkal és barátaikkal az áldozatot zaklatják. – A lány magába fordult...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Commneter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Bizony. A csángók pl. az asszonyt, ha nagy a szája, "megkötik". Vagy akár minden percben elhangzik a "fogd már be a szád". A férfiak a feleségüket, korlátlanul megcsalják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.