Több mint hetven holttestet találtak a nyomozók abban a csempészjárműben, amelyet csütörtökön fedeztek fel az osztrák A4-es autópálya egyik leállósávjában – közölte pénteken az osztrák belügyminisztérium.

A rendőrség eredetileg ötvenre becsülte a Magyarországról érkezett gépkocsiban talált halottak számát.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Szóval ez már nálam is kiverte a biztosítékot! Mindkét részről! Az embercsempész(ek) ez esetben tömeggyilkosok, mindenféle tárgyalás nélkül azonnal felkötni őket! Viszont a másik fél esetében is vannak fenntartásaim! Nem láttak még hűtőkamiont? Pont azért csinálják őket olyanra amilyenek, hogy ne jöjjön ki belőlük a hideg, ergo be se menjen a meleg, azaz a levegő! Több mint 70 ember!! Fél - egy óra alatt elfogyott az oxigénjük szerencsétleneknek, szörnyű haláluk volt és még fizettek is érte! Akkor sem szállnék fel egy ilyen járműre, ha kergetnének! Nyugodjanak békében! :-(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@lópicigáspár: az nagy találmány lenne-mondhatni a teremtés dőlne meg.D
kkalman
Megy a terelés ezerrel. Ideje lenne valaki felelős vezetőnek mondottnak helyre tenni a dolgokat. Ki, vagy kik követték el ezt a szörnyűséget, és milyen állampolgárságú(ak) volt(ak). Van ebben az országban egyáltalán felelős vezető?
karma1
@libellle: 16.30-ra: Kedves, nem en kezdtem, hanem a luzerjanko mondta az elso hirekben, hogy roman allampolgar a gyanusitott, aki kerte a Z-s rendszamot...:o(((( Ne tolj leeeeee...:o((((
libellle
@KERKA: Nem nem valamit félreértettél a magyarok nem bánnak velük emberi módon. Ellenben a németek mindenkit befogadnak és emeberien bánnak velük. Nem is zárom ki, hogy az én beirásom esetleg nem volt érthetö ellenben igy gondoltam.
libellle
@karma1: 00,39 Nem is okoltalak semmiert. Amennyiben félreérthetö volt ugy pardon . En tégen nagyon kedvellek mármint a beirásiadat.
karma1
@libellle: Dehogy voltal felreertheto, Kedves, egyaltalan nem! Itt mar vasarnap reggel 1. ora 20 van, es hangosan felrohogtem a kommenteden, amit a cicusnak irtal, es amiben a janykaink jolertesultseget firtattad!!! ...:o))) Vidaman fogok elaludni, mert a letolasodtol a mirci eltekintett, - elegge belegazoltal a lelkivilagaba, hihi,...:o)))

(fentebb meg az "orbanozast" is emlegette, holott senki egyet@libellle: len szoval, utalassal sem emlitette orban viktort, mint hibat vetot...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.