A lengyel kormányfő az éleződő menekülthelyzet miatt kész újragondolni a kötelező kvótarendszert elutasító álláspontját. Gyöngül a kelet-európai országok közös eltökéltsége a kötelező uniós menekültkvóta elutasításában. Magyarország nagy valószínűséggel már csak Csehországra, Szlovákiára számíthat, mert Lengyelország puhulni látszik.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez a mi hazánk
Az "ostoba kvótaszabotázs" mellé mikor veszitek át azt a cikket, hogy az iszlám állam állítása szerint 4000 terroristát küldött be a "menekült"-áradattal?
Freewolf
Köszönjük, nem kellenek a törvényszegők és a terroristák! Fogadja be őket Martin Schulz, az a féreg!
propeller1g
Ebből is látszik, micsoda idióták állnak Európa élén. Idióta a napi élethez az, aki elhiszi, hogy ezek az emberek hajlandók lesznek Romániában, Lengyelországban, Szlovákiában, Csehországban és főként Magyarországon élni. Ezek a "menekült" tömegek jelenleg csak azért kezelhetőek, mert az történik velük, amit ők akarnak, de amint mások akaratához kell majd alkalmazkodniuk, hamar szembesül Európa az igazi arcukkal. A kultúrájuk és a mentalitásuk ilyen tömegekben nem az értékeiket fejezi majd ki, és csak egy eszköz létezik számukra az érdekérvényesítésre, mégpedig az erőszak. Ezt már megtapasztalhattuk. Németország már eldobta a bumerángot..., remélem a német nép hálából meglincseli majd azt a szottyant vén k...t.
Jozefina
A menekülteket csakis addig lenne szabad az EU országokban tartani, amíg a honi helyzetük nem teszi lehetővé, hogy visszatérjenek eredeti hazájukba.
Erre kellene összpontosítani minden nemzetközi forrást, anyagit és katonait egyaránt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.