Putyin komoly figyelmeztetést kapott egy magas rangú kínai tisztviselőtől. Ezt azért lényeges kiemelnünk, mert nem holmi földalatti mozgalom fantáziadús elemzőinek irományáról van szó, amelyet közzétettek a honlapjukon, hanem a legfelsőbb szintű kínai vezetés figyelmeztetéséről Moszkva számára.

Forrás: sokkaljobb.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, mar csak ok hianyoztak a sz@rkavarasra! nem tudom, ki demonstralt a mult heten soha nem latott katonai keszultseget?
Inkabb putyin akar vilaghaborut, mert felfegyverzi ezeket a tetves ISIS harcosokat...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gulyasgyula
@karma1: Várjuk ki a migráns váltság végét , lehet hogy végén kenyérre kell a pénz nem erőfitoktatásra ..Külömbe se hatódik már meg senki az erő mutogatástól ...Ez csak egy Nato ohaj ...
F_Viktor
@gulyasgyula: Hitler azért nem kapitulált, azért küldte halálba fiatal katonáit, civil lakósságát, mert az I. V.h. kapitulációját varrta a német nép nyakába.

Az USA és a NATO védelmi rendszerében bízok, valamint az erőviszonyok, az atomtöltetek száma sem az oroszok mellett vannak.
De gondolom tudod, hogy a háborúkat nem atombombákkal vívják meg.
karma1
@gulyasgyula: A Profeta beszeljen Beloled... Mar amikor azt emlited, hogy "varjuk ki a menekultugy veget... Bar ugy lenne, hogy mihamarabb vege lenne!..:o(( Sajna, nem ugy nez ki...:o(((
karma1
@F_Viktor: Van egy olyan rossz erzesem, hogy az atomfegyverekbol eleg, ha az egyik fel elsut EGYET beloluk,... A tobbi mar csak cizellalna a romokat...:o((
gulyasgyula
@F_Viktor: Ha a félvilág megy az Oroszok ellen persze hogy erősebek ..Az USa egy mü holdat nem tud fellőni Orosz rakéta nélkül , néz utána !! .Ilyen erő viszonyok mellett Putyin válogatni fog az eszközökben ??.. Putyin nem 4 éve választott amatőr politikus ..Hozzá képest az unió-az usa egy béna kacsa ..Nem szabad ezt elkapkodni ..A migrás ügy miatt a fél vilkág európa ellensége lessz és ha ezt Putyin meg lovagolja lesz elélg gondunk ..
gulyasgyula
@F_Viktor: Hitlernek Norvégiába megsemisíteték a nehéz viz készletét emiatt nem lett atombombálya a világ szerencsélyére ..//A CSODA FEGYVER /// Lehet hogy az előző hidegháborus időszakból a legtöbb atomja az Orosznak van ..Volt egyezség a megsemisítésről de én nem hiszem el...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.