A szírek iskolázottabbak a többieknél, 60 százalékuk jó életszínvonalon élt. A bűnügyi statisztikákban a menekültek nagyobb arányban jelennek meg, de a bűncselekmények nagyrészt a zsúfolt befogadóállomások falai között történnek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Bízzál a menekültekben de tartsd szárazon a puskaport.
Aki Én
Az ugyan nem derült ki, hogy mely rájuk költött közpénz százmilliókból kreált statisztika alapján, de a századvégbél így vélekedik:

,,Lánczi Tamás szerint az érkezők 80-90 százaléka csak általános iskolát végzett"
Rumcájsz
@Aki Én: A migránsokból most kiszűrik a javát, a többit pedig szétosztják a kvóta rendszer szerint!

Milyen remek lesz...

50-100.000 eltartható élőlény...
Na majd a közmunkások által megnövekedett GDP-nek köszönhetően, lesznek eltartói ennek a derék sáskahadnak...

Nevetnék rajta, de sehogy sem sikerül...
Főlökött
Pedig állítólag ez volt az 'elit migráns' csapat eddig, majd tavasszal jönnek azok, akik se írni, se olvasni nem tudnak illetve szegények, mint a bizonyos templom egere, de csak jönnek a 'kolbászos kerítés' reményében.
Majd alakul az a statisztika is, ha mindegyik arra tekereg, amerre akar és azt is csinál, amit csak akar. Törvényeket - szabályokat nem ismerve, így azokat be sem tartva, lesznek érdekességek. Pedig "a törvény nem tudása, nem mentesít..."
+látjuk :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.