A szíreket már egészen megszoktuk, de ki ez a rengeteg afgán, és miért jönnek ilyen sokan? Van ott most háború? És kik azok a hazarák?

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Miért, miért? Hogy adjuk át a hazánkat,földünket,házunkat,munkánkat az életünket nekik amit mi eddig felépítettünk!
A hülye unios vezetők meg tapsolnak a saját népük tönkretételéhez.
1magyar
Az eddig rájuk költött egészségügyi hozzájárulást főként a minimálbéresek izzadták ki nekik, 200 milliót, miközben ha magyarként beteg 1 év a műtét.
Sziszifusz
@1magyar: 07:12
Az uniós vezetők hülyék, te pedig nagyon okos vagy. Vagy talán mégsem annyira vagy eszes ?
Csupán a gyűlölet hatalmasodott el benned, és ezzel a kormánypropaganda nálad elérte célját.
A menekült áradat nagy gond Európában. Azt közösen, okosan, humánusan kell kezelni. Nem agresszíven csak belpolitikai előnyöket kovácsolva, mint azt a jelenlegi magyar kormány teszi. Az erőszak csak erőszakot szülhet.
1magyar
@Sziszifusz: Nem az okosságról van szó, de van egy életed, ami nem is olyan fényes és még rád terhelnek egy csomó eltartandó embert, aki a szaporulatával rövid idő alatt kiesz a vagyonodból - az normális???
Sziszifusz
@1magyar: 07:40
Szerintem sem lenne normális, ha ezek a menekültek élősködőként telepednének ránt.
Azonban az ettől való félelmet eddig nem alapozta meg semmi sem. Ebben az esetben nem olyan etnikumról van szó amelyet mát több száz éve ismerünk.
Ezeknek az embereknek a legtöbbje, amíg a harcok el nem űzték őket, normális polgári életet éltek. Dolgoztak, kereskedtek, tanultak.
Biztos, hogy van köztük sok nem kívánatos, veszélyt jelentő személy is, na őket ki kell szűrni és el kell zavarni.
1magyar
@Sziszifusz: Ezek olyan népek akik még a saját fajtájukat is lefejezik és nem tudnak egymással élni. Képzeld el, hogy a hitetlenekkel mit fognak tenni ha beágyazódnak és szaporodnak mint a nyulak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.