Több német és osztrák lap is a magyar menekülthelyzettel foglalkozott szombati kommentárjában. A Die Presse szerint Orbán Viktornak sajnos igaza van, a Frankfurter Allgemeine Zeitung pedig úgy ltája: a kerítés nem szép, de nem helytelen. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Ergo, azt akarják, hogy Ausztria se engedje át a migránsokat. Elég már belőlük.
A bajom az, hogy a Magyarországot képviselő politikusok, nem bírnak a vérükkel. Faymann kancellár burkolt nácizása, undorító volt és nem szabad elfelejteni, de most hogy csitul a helyzet, tegnap a Mélymagyar című műsorban, Kövér László házelnök, többször labanc-ozta, Faymannt. Erre még Bayer is felszisszent. Ezt "kultúr" embereknek, nem szabad megengedni maguknak. Így esik szét az EU. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg magyar dolgozik Ausztriában. Inkább, azzal kellene elfoglalnia magát nagyrészt a házelnöknek is, hogy az emberek itthon maradjanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.