Százöt éves afgán bevándorló érkezett a kelet-horvátországi Opatovacra tizenöt hozzátartozójával együtt – közölte kedden Domagoj Dzigumovic rendőrségi szóvivő.

Az idős asszony Bapskánál lépte át a szerb-horvát határt, ahonnan az opatováci befogadóállomásra szállították. Ott sorban állt, és arra várt, hogy regisztrálják, valamint beengedjék a tábor területére. Amikor kiderült kora, a táborban működő vöröskereszt munkatársai azonnal pártfogásukba vették, és egy fűtött sátorban helyezték el, ahol orvos is megvizsgálta. Az idős asszony egy boldogabb jövő reményében családjával Svédországba készül – írták a horvát lapok.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Hellcat: Ez az az emberi nemtudommi amikor már képes egy ilyen vénasszonyt is feláldozni a saját érdekében. Az ilyen emberben akiben már a saját megöregedett hozzátartozója iránt sincs tisztelet mit várnánk el itt ?
Hellcat
@Csizmás Kond: Biztos vagyok benne hogy nem azt fogják találni mint amit várnak...aztán akkor mi lesz?
Csizmás Kond
@Hellcat: ..épp ez az...szerintem még nem késő azokat fenéken rúgni akik ma is idecsalogatják...mert azok a legnagyobb hibások akik félrevezetik a nyomorultakat.
verőce21
Amikor rádöbben az ideözönlött muszlim idegen, hogy itt is csak a nyomor és szemétválogatás juthat neki, szerinted beletörődik és elkezdi képezni magát, hogy feljebb juthasson, vagy inkább a kényszerbefogadók ellen fordul?
sokanvagyunk
Az időzónák átlépése megzavarta szegényt az évei számlálásában - tízesével ugorhatott. :)
Feraj49
Voltak okmányai,vagy csak "úgy bemondta" ?Ja a rokonok "igazolják" ?Melyikek a 23-25 évesek ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.