A Reuters reggeli tudósítására hivatkozva korábban a Propeller is megírta, hogy az egyiptomi repülőgép-szerencsétlenségnek lehetnek életben maradt áldozatai, mivel egy forrás szerint a roncsok egy részénél emberi hangokat hallanak.

A frissített beszámolók szerint folyamatosan csörögnek az áldozatok telefonjai, ezeket a hatóságok összegyűjtik. Eddig 120 holttestet találtak, túlélő egyelőre nincs. A BBC 14 óra előtt egy kicsivel már úgy tudta, erre már nem is nagyon lehet számítani, mindenki meghalt.

Izrael felajánlotta segítségét az orosz hatóságoknak és sürgősségi orvosi csapatokat állított készenlétbe arra az esetre, ha mégis túlélőket találnának.

Ugyanakkor az RT.com orosz hírportál frissítésében azt írja, a fedélzeten utazott mind a 17 gyermek holttestét megtalálták, így ők biztosan nem élték túl a szerencsétlenséget.

Emberi hangok a roncsoknál, de senki nem élte túl

Az áldozatok rokonaitól DNS-mintákat vettek a szentpétervári Pulkovo reptéren, ennek majd az azonosítás szempontjából lehet nagy jelentősége.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Iszonyatos ez a sok repülőgép szerencsétlenség ami az utóbbi időben megtörtént.
Vosztok
Túl azon, hogy egy ilyen tragédia önmagában is borzalmas, az aktuális helyzetben plusz még rémisztő is. Putyin már összetrombitálta a rendkívüli helyzetekkel foglalkozó főokosait és agyalnak. Malájok bosszúja? Ukránok bosszúja? ISIS bosszúja? Vagy tényleg "csak" szerencsétlenség?
Rémisztő láncreakciónak nézünk elébe, ha arra jutnak, hogy az első kettőből valamelyik...
Vosztok
@lampa laz: Az, És már akár gyanús is lehet...
dömdödöm
@lampa laz: Azért fizetünk a jegyért mert azt igérik elvisznek viszonylag gyorsan
A-ból B-be ,nem azért hogy átküldjenek a másvilágra . :-((((((((((((((
A leszállás után az utasok tapsolnak , mindenki azt hiszi a pilótáknak szól , egyébként ez egy felszabadult öröm kifelyezése mindenki saját magát tapsolja meg gondolván
szerencsére megúsztuk .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.