A brit külügyminiszter szerint "jelentős a valószínűsége" annak, hogy robbanószerkezet okozhatta az Egyiptomban lezuhant orosz utasszállító repülőgép hétvégi katasztrófáját.

A brit kormány szerda éjjel bejelentette, hogy teljesen leállítja a légiforgalmat Nagy-Britannia és az egyiptomi Sarm-es-Sejk üdülőközpont repülőtere között. A szombaton lezuhant orosz repülőgép is erről repülőtérről szállt fel.

A britek úgy tudják, pokolgép robbant az orosz repülőgépen

A brit külügyminisztérium módosította utazási útmutatóját is, felszólítva a brit állampolgárokat arra, hogy a legszükségesebb eseteket leszámítva ne látogassanak Sarm-es-Sejkbe.

A britek úgy tudják, pokolgép robbant az orosz repülőgépen

Philip Hammond külügyminiszter közölte, hogy a kormány gondoskodik az egyiptomi üdülőhelyen tartózkodó britek hazaszállításáról.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
lehet ez is, lehet az is...mindenki kavar...a szakértők a roncsok összeszedése után pontosan meg tudják mondani, mi , hol robbant fel...

persze ha akarják...
vitamin51
Sarm-el-Sejk, nem pedig Sarm-es-Sejk! Iszonyatos tragédia, a legszomorúbb, hogy szinte kivédhetetlen, ha az araboknál tényleg ilyen laza a csomagok átvilágítása, ellenőrzése :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.