A németek "együtt sírnak" és gyászolnak a francia néppel – mondta Angela Merkel német kancellár szombaton Berlinben, a kancellári hivatalban felolvasott sajtónyilatkozatában.

Az EPA hírügynökség által kiadott fotók tanúsága szerint a kancellár nagyon sápadt és megviselt volt sajtótájékoztatón.

Egy teljesen összetört Merkel állt reggel a kamerák eléFotó: MTI/EPA/Kay Nietfeld

Egy teljesen összetört Merkel állt reggel a kamerák eléFotó: MTI/EPA/Kay Nietfeld

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Pontosan erről van szó. A gyűlöletről, a gyilkos indulatokról, a személyeskedő válaszokról ahelyett, hogy a néma csend és meghalt emberek iránti gyász venné át a helyet. Ezek a gyilkosok nem a mostani migránsok, menekültek közül valók, hanem azok a fanatikus "emberek", akik már német, francia állampolgárságot szereztek, és azokban az országokban élnek akár évtizedek óta, amelyikben a merényletet elkövették. Azt javasolom, a gyűlölködés, személyeskedés helyett a néma gyász uraljon bennünket. Legalább egy kicsit maradjunk csendben. Köszönöm.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vosztok
@vukkocska: nyanya001: Látjátok édeseim? Így kell ezt! Suba a subához, guba gubához. Összeilletek és meg is találtátok egymást. Szép pár vagytok, érezzétek jól egymást! :-)
jancsipapa
@agnes200: Igaz . Most még meg lenne hozzá az erőnk . ( talán ) Ez élet-halál harc .
jancsipapa
@eugen4402: " - A jóhiszeműségének esik áldozatául.,-" --- Komolyan ezt gondolod ? Mert én inkább azt ,hogy egy általunk rejtve tartott megegyezésnek ...
eugen4402
@jancsipapa: Legalább is szeretném ezt hinni... Persze itt már minden előfordulhat, akár az a variáció is, amit felvetettél. Csak az bosszant, hogy ahhoz képest, hogy egy kicsit mindnyájan veszélynek vagyunk kitéve, megdöbbentően kevés információ áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy józan ítéletet alkothassunk.
Vosztok
Tanmese.
Az ember hajt az országúton, és meglát egy kígyót, mozdulatlanul az úttest közepén. A fickó megállt, és látta, hogy a kígyó megsebesült. Ezért hazavitte, ápolta, meggyógyította. Amikor a kígyó fölépült, kinyitotta neki a bejárati ajtót, hogy elmehessen. Ahogy a kígyó kifelé tekergődzött, megmarta a lábán. Mielőtt a méreg végzett volna vele, még odaszólt a kígyónak: "Befogadtalak, etettelek, meggyógyítottam a sebeidet, és most azzal fizetsz, hogy megmarsz?" A kígyó megállt, és azt válaszolta: "Ez mind igaz. De mindeközben végig tudtad, hogy én kígyó vagyok."
Eriksson
@Vosztok: Ez nagyon találó a mostani helyzetre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.