Az RTL Klub esti híradója szerint újabb bomba robbanhatott Párizsban – írtuk ugyanitt nem sokkal ezelőtt. A hírt később a Le Monde szerint a helyi rendőrség cáfolta, petárda okozhatott pánikot. Frissítés a cikk végén.

Az RTL esti híradójába bejelentkező párizsi tudósító arról beszélt, éppen egy étteremben volt, amikor robbanásszerű hangok hallatszottak. Ezután a személyzet lehúzta a rácsot, és az étterembe zárkóztak.

Eközben az M1 hírműsorának párizsi tudósítója szintén pánikhelyzetről számolt be. Ő úgy hallotta, a Rue de Bretagne-nál volt lövöldözés, de az információ nem voltak megerősítettek, viszont megjegyezte: óriási a készültség a városban, miután több helyen pánikhelyzet alakult ki.

FRISSÍTÉS

A Le Monde rendőrségi forrásai szerint petrádák robbantak, ez okozhatott pánikot.

Az MTI azt írta, ismeretlen okokból tört ki pánik vasárnap este a République (Köztársaság) téren, ahol ezrek gyűltek össze, hogy a pénteki merényletek halálos áldozataira emlékezzenek. A tér néhány perc alatt kiürült, a környéken helikopterek köröznek.

A hírtelevíziók tudósítása szerint a környéken jelen lévő rendőrök szerint semmi gyanús nem történt. Vagy egy petárda robbant fel, vagy pedig téves hírek terjedtek a tömegben és az emberek azért kezdtek el menekülni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
satan
@troppauerhumer: Összefüggéstelen amit írsz semmi köze sincs a fenti témához, a világ nagy valóságáról nem is beszélve. Uszítás az nagyon megy mindenkinek és miattuk ismét mint midig, azok halnak meg akik semmit sem tehetnek az egészről.
Butautáló
@Csizmás Kond: Halott petárdázó! Benne van a pakliban, bizony!
troppauerhumer
@satan: Derága Baro,,...a helyedbe megpróbálnám a téma összefüggésében olvasni...,de úgy látom téged akadályoznak a betűk...az sok-sok betű...na azok ősellenség..
Manhattan
Bármennyire borzasztó és minden ember által elítélendő ez a barbár cselekedet, sem a fények városát, sem Európa és a világ országait, sem pedig az emberek szívét és lelkét nem töltheti el a félelem és a rettegés, mert akkor a sötét erők győzedelmeskednek felettünk! Hiszem, hogy terrorizmussal, mindenféle erőszakkal szemben a szolidaritás és a felebaráti szeretet fog felülkerekedni!
1magyar
@troppauerhumer: Nem értelek kristálytisztán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.