Az RTL Klub esti híradója szerint újabb bomba robbanhatott Párizsban – írtuk ugyanitt nem sokkal ezelőtt. A hírt később a Le Monde szerint a helyi rendőrség cáfolta, petárda okozhatott pánikot. Frissítés a cikk végén.

Az RTL esti híradójába bejelentkező párizsi tudósító arról beszélt, éppen egy étteremben volt, amikor robbanásszerű hangok hallatszottak. Ezután a személyzet lehúzta a rácsot, és az étterembe zárkóztak.

Eközben az M1 hírműsorának párizsi tudósítója szintén pánikhelyzetről számolt be. Ő úgy hallotta, a Rue de Bretagne-nál volt lövöldözés, de az információ nem voltak megerősítettek, viszont megjegyezte: óriási a készültség a városban, miután több helyen pánikhelyzet alakult ki.

FRISSÍTÉS

A Le Monde rendőrségi forrásai szerint petrádák robbantak, ez okozhatott pánikot.

Az MTI azt írta, ismeretlen okokból tört ki pánik vasárnap este a République (Köztársaság) téren, ahol ezrek gyűltek össze, hogy a pénteki merényletek halálos áldozataira emlékezzenek. A tér néhány perc alatt kiürült, a környéken helikopterek köröznek.

A hírtelevíziók tudósítása szerint a környéken jelen lévő rendőrök szerint semmi gyanús nem történt. Vagy egy petárda robbant fel, vagy pedig téves hírek terjedtek a tömegben és az emberek azért kezdtek el menekülni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Unió vezetői pedig a helyzet magaslatán továbbra is engedik be a muszlimokat.
nyanya001
Hála Istennek nem volt viszont kitört a pánik - érthetően -
troppauerhumer
Igen erre volt sejtésem,végülis gyilkoltak,mi több mészároltak ezek a gazemberek,de olyan személyt nem akinek meggyilkolásával nagyot ütöttek volna Franciaországnak,vagy Európának.Nem jelentéktelenítve a bűneiket.
troppauerhumer
@1magyar: Nem egészen kispofa,összetéveszted a szezont meg a fazont. Az okot az okozattal. Talán még házat sem épít, nehogy a tégla a fejére essen. Ne feledd százezrek, mond az ilyen mészárlások miatt indultak útnak.Tudod mit nem értek? Hogy olyanok, akiknek semmiféle, de valóban semmiféle közvetlen tapasztalata nincs menekültekkel, hintázzák fel és még feljebb a helyzeteket már az elejétöl fogva, tehát nem a francia tragédiával kezdödöen.
Akiknek -vegyünk engem- van tapasztalatuk, igen, rossz is, azok józanságra intenek.
Miért van ez szerinted így?
Ezek az akciók az átlag-muzulmánok számára éppúgy károsak, mint a megtámadt csoportoknak.
Csak emlékeztetni szeretnék rá néhány embert, azon a bizonyos szeptembe 11-én, amikor Amerikában az ikertornyoknak nekiment három repűőó. még hire sem volt a migrációnak. Mint ahogy a későbbi spanyol, vagy londoni terrorista merénylet idején sem. Sajnos a terrorizmus nem mai dolog. A dzélsőséges iszlamisták már évtizeddel is hamarabb elkezdték. Ők az iszlám vadhajtásai. Ne keverjük össze a dolgokat. A terrorizmus főhadiszállása ma az iszlám állam, és sajnos európai fiatalok is ott harcolnak, vagy kiképzésre mennek. A megoldás nem az iszlám vallás gyakorlóinak kiirtása, hanem az iszlám állam eltörlése a földről.
1magyar
@troppauerhumer: Helyette jön majd egy másik mert a vallásuk így tanítja.
troppauerhumer
@nyanya001Lószart volt pánik ,a KIRÁJ-i-nem elírás,így írják jobbos oldakon-tévé .
No ez az itthoni pánikkeltés:Főcím :Pánik Párizsban:www.hirado.hu/.../m1-ismet-kitort-a-panik.../...és majd az alján:" A hírtelevízióknak a környéken jelen lévő rendőrök azt mondták, semmi gyanús nem történt. Vagy egy petárda robbant fel, vagy pedig téves hírek terjedtek a tömegben és az emberek azért kezdtek el pánikszerűen menekülni. Utóbbit nem sokkal negyed nyolc után már az M1 tudósítója is megerősítette. "
Na ez is uszítás.
JAJMÁR
Tényleg volt egy petárda durranás, és egy kisebb pánik tört ki, lökdösődtek az emberek, de több ezer ember van az utcákon. Hihetetlen a párizsi nép, tényleg minden tiszteletem feléjük.
Ez a kisebb pánik sem oszlatta el a tömeget, sőt, talán még többen vannak kint, vállalva a veszélyt.
troppauerhumer
@1magyar: Ez most komoly tanulatlan barátom?...jahúgy te olyan mihígmélymagyar vagy.
Na akkor keresd meg Rostoványi Zsolt prof írását ,itt is megvan a propin,az iszlámról.
Semmi köze az iszlám vallásnak ezekhez ,de egyáltalán a vallás mögé bújt terroristáknak,a iszlám békés vallás,tök ellentétei egymásnak.
nyanya001
@troppauerhumer: A hírek szerint petárdázott valaki na ezt el kellene kapni
és egy kicsit megmogyorózni a rohadékot. Nem a " KIRÁJI " - idéztelek :) híreket olvasom nem is hallgatom .
Kétségtelenül megy az uszítás marakodás mocskolódás valami alpári módon.
troppauerhumer
@1magyar:Hé mihígmélymagyar bará...na nem,...nem te vagy a stop.hu turulcsirip,babymonster ,a fércbukon többek között Tibor Kiss jobbikuSS troll?
Aki valójában Tibike néni ...merthúgy csak egy magát férfinak kamuzó "szőkenő"értelemmel megáldott Orbánimádó jobbikuSS ,mint két tojás a szöveg hasonlóság..
Csizmás Kond
...és mi lenne ha pánikrohamába agyonvernék a petárdázót ?
satan
@troppauerhumer: Összefüggéstelen amit írsz semmi köze sincs a fenti témához, a világ nagy valóságáról nem is beszélve. Uszítás az nagyon megy mindenkinek és miattuk ismét mint midig, azok halnak meg akik semmit sem tehetnek az egészről.
Butautáló
@Csizmás Kond: Halott petárdázó! Benne van a pakliban, bizony!
troppauerhumer
@satan: Derága Baro,,...a helyedbe megpróbálnám a téma összefüggésében olvasni...,de úgy látom téged akadályoznak a betűk...az sok-sok betű...na azok ősellenség..
Manhattan
Bármennyire borzasztó és minden ember által elítélendő ez a barbár cselekedet, sem a fények városát, sem Európa és a világ országait, sem pedig az emberek szívét és lelkét nem töltheti el a félelem és a rettegés, mert akkor a sötét erők győzedelmeskednek felettünk! Hiszem, hogy terrorizmussal, mindenféle erőszakkal szemben a szolidaritás és a felebaráti szeretet fog felülkerekedni!
1magyar
@troppauerhumer: Nem értelek kristálytisztán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.