A francia miniszterelnök a terroristák kihasználják a menekülthullám miatti káoszt. Bombariadók, meghiúsult merényletek, razziák, szabadságjogokat korlátozó tervek, fokozódó harc az Iszlám Állam ellen. A legfontosabb történések pontokba szedve.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Szókrakész: Jajistenem! Gondold mar el, hogy mik az aranyok Europaban?
Hany szazmillio ember el ott es eddig hany uj muszlim erkezett az orszagba?
Ertsd mar meg vegre, hogy NEM mindenki terrorista, aki nyugatra vandorolt, epp ellenkezoleg: az iszlamnak az az aga lett szamuzott, akiket a szelsosegesek meg akartak olni a hazajukban.
Ez most nem ugyanaz, mint II. Szulejman serege volt, akik felfegyverkezve kajtattak idaig, fegyverekkel, es a mindenre elszant janicsarjaikkal felpakolva...Ok hoditani akartak, ez volt a celjuk.
Hany not, pici aggastyant cipeltek at ezer kilometereken keresztul?
Dobd el a brossuradat, mert csak orban felelemkelto es sz@rkevero peldanya van a kezedben.
Hat helyen 8 terrorista robbantott, meg nehany meg szabadon van, de ebbol az osszesbol EGY volt kulfoldi menekult, az osszes tobbi francia allampolgar volt. Meg a magyarok , Magyarorszagon se menekultet fogtak el, hanem brit allampolgarsagu, regota korozott terroristat. Vagod mar a ketto kozti kulonbseget? Mert van, ezt meg Hollande sem tagadta, epp, hogy O is mersekletre intette a franciakat. Kulonben valoban elszabadulna a pokol, amiben az IGAZI terroristak orommel arathatnanak.
Szókrakész
@karma1: Ha itt félelemkeltésről lenne csak szó, akkor minek a Mini-Schengen?
karma1
@Szókrakész: Nem ez a lenyege a mini-Schengennek: az, hogy abbol vegre HIVATALOSAN is kizarhatjak a mini-ducet.
Kar, hogy nem latod te sem, meg altalaban a fidesz-jobbik oldalon propagalo blogolok egyike sem, hogy mindenki meg akar szabadulni orbantol, kinos a vele egyoldalon-allas...
Es mar mindenki tanult belole: orban minden szerzodesbol csak azt tartja be, ami neki es a hatalomvagyanak megfelel, de semmilyen mas torvenyt nem hajlando elfogadni, teljesiteni.
Senki nem kivan egy olyan valakivel szerzodest kotni, akirol tuod, hogy ugyse tartana be. Ki a francnak kell egy allandoan, mindenkivel harcolo renitens idiota?
Szókrakész
@karma1: Európa térképe újra lesz karcolva.
És más politikai és gazdasági zónák lesznek 2025-30-ra.
És most ahhoz szépen le kell választani a V4-s tömböt, Kelet-Európát.
Nem mi, nem Orbán és nem a V4-k akarják ezt.
A nagyok döntöttek így. És nem most, hanem már hosszú évekkel ezelőtt.
Köztük az amerikaiak, oroszok, angolok, franciák, németek.
JAJMÁR
A menekültválságot sok mindenre kihasználják sokan, vannak, akik pl. a saját hatalmuk népszerűsítésére.

Most látom, milyen szót is írtam "menekültválság", fel se tűnik már, hiszen van gazdasági válság, kormányválság, pénzügyi válság, lelki válság... stb. Válságokkal van teli a világ!

Szóval maga a válság általában azért van, mert valami már nem jól működik, elkorcsosult, és ez okozza, ezért a válság nem kikerülhető, de szinte mindig egy magasabb szintet - megtisztulást - eredményez végül, még akkor is, ha a gonoszság felül a hátára egy időre!
Freewolf
Nem menekültek, hanem terroristák és betolakodók!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.