De természetesen nem csak a szélsőjobbnak, hanem a jelenlegi kormányzatot gyengíteni kívánó egyéb helyi mozgalmaknak, politikusoknak is jól jöhetett a nők molesztálása. De ne legyünk annyira igazságtalanok, hogy mindent a helybeli csirkefogók nyakába akarjunk lőcsölni. Egészen biztos, hogy a migránsok sem egytől egyig angyalok. De még azok sem feltétlenül, akik korábban, akár generációkkal korábban érkeztek. S akik esetleg nem a támogatandó honfitársat, hanem a konkurenciát látják a frissen érkezettekben. Alkalmasint, ahogy erre egy internetes fórum hozzászólása rámutatott, nekik is érdekük lehet a frissen érkezettek lejáratása. S kár lenne leírni az ISIS provokátor-ügynökeit is. Azonban mindezek a lehetőségek még inkább sürgetik a mielőbbi korrekt kivizsgálást és az eredmények transzparens közlését. Éppen a korábban említettek jegyében: a bűnösöket kapják el, és járjanak el ellenük. De csak a valóban bűnösök ellen, és „érdemeik” szerint. A felbujtók, provokátorok, szervezők...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
@GeoCravker: Ne becsüld alá a világ tudását!
Rengeteg megmondóember, whistleblower létezik.
Sokan meg is halnak torokgyíkban, vagy 2x hátulról fejbe lövik önmagukat, vagy...

A baj az, hogy ez az Octopus mindenhová betette a csápjait.
Mindent uralnak.
JAJMÁR
@GeoCravker: 22:56 Benne van a pakliban ez is.
JAJMÁR
@Szókrakész: 22:57 A kritikus tömeggel azoknak van baja, akik nem tudják irányítani. A tömeg sajnos, a legtöbb esetben irányítható. Mindig följebb és mögötte keresd az indokot.
JAJMÁR
@JAJMÁR: Nem biztos,hogy az olvasó azt érti a fentiekből, amit írni akartam.

Megpróbálom újra: a háború elől menekülő emberek - akiknek többsége tényleg menekülő - eszközzé válhat valakiknek a politikai, hatalmi céljai megvalósításához. Először nem őket, hanem velük minket, majd már őket is manipulálva. Sajnos nem egy, nem kettő, de sok és sokféle érdekű manipuláló állhat a háttérben.
Szókrakész
@JAJMÁR: Próbáltam valamit karcolni, de a Cenz család azonnal vétózott.
a Cenz-né még úgy ahogy elviselte, de a Cenz ura már nem.
Azonnal törlődtem, saját elhatározásból, önszántamból.
verőce21
De az mégsem lehet, hogy az Európában született muszlimok ránkrobbantják a városainkat. És ezekre eresztünk rá további számolatlan milliókat a terror legbelső köreiből, legmelegebb fészkéből? S közben mormoljuk, mint valami varázsigét, hogy "nincs, nincs összefüggés a terror és a migráció között”?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.