A Chaga gomba közismerten jótékony szerepet játszik az immunrendszer erősítésében, és az energetizálásban. A HIV- fertőzöttek kezelésekor szintén alkalmazzák kiegészítő kezelésként a komplementer medicina területén. Ajánlások vannak a Chaga gyógygomba kivonat alkalmazására a következő ráktípusok esetén: tüdő-, vastagbél-, gyomor-, valamint bőrrák, mivel csökkenti a rákkezelés mellékhatásait. Továbbá a nemzetközi szakirodalom szerint az Inonotus obliquus jótékony hatása kimutatható gyomorfekély és Colitis ulcerosa kezelésekor is. A colitis ulcerosa a gyulladásos bélbetegségek egyik fajtája, ami az emésztőrendszer krónikus gyulladásával jár.

Feltöltő: maldoror
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maldoror
A Chaga tea készítéséhez 2 teáskanálnyi apróra zúzott Chaga gomba szükséges, amit 1/2 liter vízhez adva ajánlott 20-30 percig főzni, majd 2-3 részletre elosztva (2-3×1 csészényi) fél órával az étkezések előtt elfogyasztani. A kúra javasolt időtartama 12-20 hét, majd 7-10 napos szünet.
peterl1
Próbáltam vásárolni eredeti szibériai Chaga gombát, de itthon csak nagyon drága kapszulákat, és porokat lehet kapni. Valaki használja rendszeresen a Chaga gombát? Mik a tapasztalatok?
terembura
Ott a válasz a forrásban. Lehet kapni az oldalon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.