Hasznosnak és értékesnek nevezte Angela Merkel német kancellár Orbán Viktor miniszterelnök és Helmut Kohl keddi találkozóját a dpa német hírügynökség közlése szerint.

Merkel a berlini látogatáson tartózkodó Filipe Jacinto Nyusi mozambiki elnökkel közösen tartott sajtótájékoztatón egy kérdésre válaszolva nyilatkozott Kohl és Orbán találkozójáról.

A kancellár kifejtette: "amennyire számára ismertté vált, a találkozón megvitatott szempontok közül sok pontosan megfelel annak, amit ő is abszolút elengedhetetlennek és fontosnak talál". Példaként említette a menekültválságot kiváltó okok leküzdését és a közös európai cselekvést.

Merkel természetesnek nevezte, hogy a két politikus közötti, évek óta tartó barátság és ismeretség Helmut Kohl hivatali ideje után is fennáll. Az egykori kancellár kedden ludwigshafeni otthonában fogadta Orbán Viktort.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rozgonyi István
@Jozefina: Nem diplomata, POLITIKUS! Mecsoda különbség!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libellle
@Szókrakész: tegnap 22:07 èn sem frustralt nem vagyok komplexusaim sincsenek egyenes a "lelki gerincem" ellentétben a tieddel. Hol a problemád velem, èn megvagyok arról gyözödve, hogy a legnagyobb problémát te okozod saját magadnak. Àm legyen igy mert te igy vagy boldog, keresd az utad a nagyvilágban továbbra .
libellle
@Mangu: Abszolut nem vagok idiota, Ellenben ha a te lelkednek jó igy, akkor legyen. Te, fekete és szóóó(k)ratesz és veröce valószinü azok közé tartoztok akik kizárólagosan a saját álláspontjukat hajlandóak elfogadni. De szinte hihetetlen a feketén és fehéren még más colorácio is létezik.
Rozgonyi István
@libellle: Akkor tedd ki a seggedet, az sem lehet az igazi!
libellle
@Rozgonyi István: primitiv bunko parasz!!
Szókrakész
@libellle: Marhára nem érdekelnek a problémáid, a lelkivilágod, a véleményed rólam, a ...
Egy szóval semmi.
Írogass Merkelnek.
Szüksége lesz, van támogatókra, akik mindegy milyen xart csinál támogatják.
Tuti hálás lesz neked.

Az én életemmel, a magamnak saját magam által okozott problémákkal, gondokkal meg ne törődj!
Majd elberenálom valahogy, ahogy eddig is tettem.
Ráadásul nélküled.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.