Biztonságosabb, gazdagabb és hatalmasabb lehet az Egyesült Királyság, ha az Európai Unión belül marad – mondta a brit EU-népszavazás előtti legnagyobb kampánybeszédében David Cameron. A brit kormányfő nem csak gazdasági érveket sorolt a maradás mellett, szerinte csak összefogással lehet fenntartani a kontinens békéjét és biztonságát. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Egyetertek, ha a brittek kilepnek, az egy ujabb szog az EU koporsojaba.
Mangu
@Yoda69: Elfeledted Cameron korábbi zsarolását? Majd vas koporsó lesz, mert naponta verik a szegeket az EU parlament illetékesei.
36
@Mangu: Találó a kép. Valahol azt hallottam, hogy a szerencsétlenül járt, üdülő hajó a Costa Concordia szintjeit az EU tagállamokról nevezték el.

(Érdekesség, hogy a ndrangheta maffia nagy mennyiségű kokaint csempészett rajta Olaszországba. A szállítmányt ki tudták menteni. Ők nyereségesek lettek a katasztrófa ellenére.:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.