Szijjártó Péter szerint, ha az EU belehal valamibe, az a képmutatás lesz. A külgazdasági és külügyminiszter a kötelező betelepítési kvótával kapcsolatos büntetést szimpla zsarolásnak nevezte.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Az hát! Szimpla zsarolás. Minden szerződés aláírása, minden kompromisszum szimpla zsarolás, mert azt rögzíti, hogyha te ezt garantálod, én azzal fizetek. Innentől ismeretlen szavak következnek: "felelős" "vezető" azért kap sok-sok pénzt, hogy mielőtt a nevét alákanyarítja a papír aljára, "alaposan átgondolja", mire vállalt kötelezettséget. Pénztártól távozás után sehol nem fogadnak el reklamációt...(ez ilyen zsarolós világ, pfujjj!)
Hellcat
Na akkor...be kéne fogadni kb 1500 embert...ÁAZTNEMLEHET!!!...oké akkor fizessetek cserébe...ZSAROLÁÁÁS...közben meg kimegy és ilyent mond ez a szarjankó, hogy támogatni kell a menekülteket befogadó országokat. Szerinted mi a picsából támogatják őket te nyomorék...
Jankó123
Haldokló nyugat.
Ezt már valamikor hallottam.
És, hová tűntek mára a régi diagnoszták?
Az EU-s pénz pedig az "előre felvett örökség"!
A duma a régi, csak a hülyék cserélődnek!
:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.