Az RBC médiavállalat három vezető szerkesztője távozik, a hírek szerint a Kreml nyomására. Az RBC az utolsók egyike az orosz médiapiacon, ami még tartja, vagy legalábbis eddig tartotta magát az állami befolyással szemben. Az utolsó csepp a pohárban egy szerdán megjelent cikk lehetett, ami egy dél-oroszországi osztrigafarm létesítéséről szól - egy olyan palota közelében, ami a hírek szerint Putyiné. "Ez idegesítette a Kremlt, akik panaszkodni kezdtek a vállalat részvényesei felé" - mondta a vállalat egyik név nélkül nyilatkozó dolgozója a Reutersnek. A Kreml tagadta azt is, hogy Putyinnak bármi köze van ahhoz a palotához, és azt is, hogy bármiféle nyomást gyakoroltak volna az RBC-re. A RBC persze már jóval az osztrigafarm-ügy előtt is zavarta az orosz vezetést, mert rendszeresen foglalkoztak Putyin belső körének üzleti ügyeivel, és az offshore-szálakkal is. A Panama-ügy kirobbanása után az egyik Kreml-közeli kommentátor egyenesen a lap egyik számát lobogtatta a tévében,...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@CHEWBACCA: Orbán miután kimaxolta az EU támogatásokat szépen kilép az EU-ból és Moszkvához csapja Magyarországot. Teszi ezt azért, hogy fenn tudja tartani hatalmát minden eszközzel, ami az EU-ban elfogadhatatlan, de Putyinnak megfelel.
CHEWBACCA
@human: Kár, hogy erről nem tesz említést a cikk! :-)
Törölt felhasználó
Jaj Viktor, kispályás vagy még a példaképedhez képest ezzel a Tarsolyos főűgyésszel és Welsz-el...

Van még mit behozni Viktor, Putyin már nem játsza el, hogy jaj megmérgezte magát a kocsiban, meg pont ott állt a juhász az út szélés a választás előtt.
Törölt felhasználó
Amúgy útólag, akkor még még nem is tudtuk mennyi pénz megy Mészároshoz, amikor "meghalt" a juhász, de Viktor már tudta akkor mennyi fog odamenni..., de ha Mészáros elbukja a választást, akkor nem lesz ott kisvasút meg fociőrölet, sikkasztás. És nem lesz vén korára több milliárdos vagyon és nyarolói sem. Szóval volt a mérlegen több száz milliárd és a juhász... Több száz milliárd lett!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.