A dunaújvárosi időközi önkormányzati választás eredményeiből kiderült, hogy a demokratikus ellenzék megverte volna a Fideszt, ha az MSZP nem rúgja fel a választási megállapodást. Korábban még soha nem volt példa arra, hogy az MSZP demokratikus ellenzéki párt létére megvédje a Fideszt egy időközi önkormányzati választáson. A demokratikus ellenzék pártjai, a DK, az MSZP és a PM együttesen meggyőző fölénnyel verték volna meg a Fideszt, ha az MSZP tisztességesen viselkedik. Eljött az ideje a tanulásnak. A Demokratikus Koalíció a hagyományosan baloldali munkásvárosban több, mint két és félszer annyi szavazatot kapott, mint a 4. helyen végzett MSZP, és a demokratikus ellenzék legerősebb pártjaként szerepelt. Sokadszor bizonyosodik be, hogy a Demokratikus Koalíció választásokon mért támogatottsága lényegesen meghaladja a közvélemény-kutatások eredményeit. Szükséges mértékletességgel jegyezzük meg, hogy a DK ebből nem azt a következtetést vonja le, hogy a továbbiakban is meg kell...

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

remenykedo
Sajnos az MSZP nem tanul a hibaibol. Teljesen le fog amortizalodni, amig ezt a pokhendi kivagyi magatartast nem felejtik el. Tudomasul kellene venniuk, hogy mar nem ok diktalnak, vagy beallnak a sorba es egyutt a tobbi demokratikus parttal dolgoznak, vagy eltunnek a sullyesztobe. Nagyon sok szimpatizanst ezert vesztenek el, mert helyettuk jott a fidesz es ok mar belesulykoltak az emberekbe, hogy nem szabad 1 part kezebe adni a hatalmat. Demokratikusan csak egyutt kozosen lehet egy orszagot vezetni, ha tetszik az MSZP- nek, ha nem. Ideje lenne az en helyett a mi szocskat felvenni.
eugen4402
A küszöbön álló vez.választás már csak annyit ér az MSZP-nek, mint a tar pi...n a hajolaj. Vannak ott tiszteletreméltó, okos fickók, akik - ha tetszik, ha nem - át fognak nyergelni a DK-ba. A Gyurcsány-fóbiásoknak megnyugtató érv lehet, hogy nem a Ferihez csatlakoznak, hanem egy normális pártprogramhoz. Ha ez a folyamat elindul, akkor a mostani bizonytalanok is tudni fogják, kire kell voksolni (ha még egyáltalán lesz itt valaha választás...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.