Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Bizottságot hibáztatja az Európai Uniót sújtó válság miatt a Frankfurter Allgemeine Zeitung című német konzervatív napilapban hétfőn megjelent cikkében, és azzal a felhívással fordul a tagországokhoz, hogy vegyék vissza a hatalmi jogköröket Brüsszeltől.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Brüsszel egy olyan önmaga megálmodott hatalmi mámorban él amit még senki, egyetlen tagország sem szavazott meg.
Az európai egyesült államok még csak egyesek dédelgetett álma de annak szellemében már sok érvénytelen határozat született ami senkire nézve nem hoz jót.
Az a néhány, önmagár főmuftinak kinevező akarnok a kierőszakolt, az unió égisze alatt hozott határozatával zsarol amire senkitől nem kapott jogkört.
Az egész politikai káoszt a tőke manipulálja. Államot úgy nem lehet létrehozni, irányítani és fenntartani, hogy annak az alapja a haszon legyen, ezért az egész uniós közösség halálra van ítélve néhány lefizetett ügynök miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.