Puccskísérlet van. Az egyik oldalon egy leendő diktátor, a másikon egy amerikából irányított árnyékkormány áll. Csak azt nem tudni, ki szervezte a puccsot. A baj, hogy ebből még polgárháború is lehet, ami Európára nézve is katasztrófa.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Az EU-t nem szabad feláldozni törökországért!!!
Peller Anikó
A féleszű mekkent meg még olvasztaná őket befele. Mondjuk a török egy külön tészta, mert németországban már legalább 3 millió török él. Csakhogy egy ilyen eltérő habitusú embertömeget nem lehet beolvasztani és a hatvanas években kezdődő "engedd be csak a kisujjamat" folyamat mára egy teljesen elhülyült Európához vezetett, aminek az eredménye egy röpke év alatt 2 millió arab beengedése, aminek integrációjához már semmi esély nincs.

Az eleinte szigorúan válogatott törökök ugyanis dolgozni mentek németországba szeges ellentétben az arabokkal, akik azért jönnek, hogy elvágják a fehér emberek tortát, hogy azok haljanak meg mind a két szemükre.
nyanya001
Erdogan !
Leverték a puccsot !
Egyenlőre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.