A Cannabis az utóbbi időben nagy felfordulást okozott. Az Amerikai Egyesült Államok számos tagállamában, és a világ számos országában használnak sikeresen legalizált orvosi marihuánát, és az uruguayi parlament nemrégen megszavazta, hogy megalapítják a világ első legális marihuána piacát.

Forrás: egeszsegugy.info
Feltöltő: egeszsegugy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
A fekete piacban érdekelt pénzvilág sikeresen akadályozza az alkoholnál bizonyítottan kevésbé káros marihuána legalizálást, amint ezt az embercsempészet szándékos fenntartásánál is láttuk már.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
A fekete piacban érdekelt pénzvilág sikeresen akadályozza az alkoholnál bizonyítottan kevésbé káros marihuána legalizálást, amint ezt az embercsempészet szándékos fenntartásánál is láttuk már.
Equus
Amíg a hülyék gyülekezete irányítja ezt az országot, és a birkák legalább bégetni nem tanulnak meg, nem is várható a legalizálás. Ahol ilyen bigot szarjankók, mint harrach mélts. is még vasárnapi zárvatartás mellett kardoskodnak, ahol senkinek nem bassza a csőrét, h afrikai viszonylatban is rengeteg a hiányos fogsorú ember, és ennek van korrelációja a bélrendszeri panaszokkal, pl. vastagbélrák, ott nem is várható semmi.
USA-ban, ha feloldanák szövetségi törvénnyel a tiltást, rengeteg pénzt takarítanának meg, vele emberéleteket is. Különös, h ahol kokát, kátot, bételt, cannabist legálisan fogyasztanak nem hülyült meg a lakosság... de ott, ahol elterjedt a közösségi szeánszokon szerzett pszichodelikus élmény, pl. szentmise, már zavar van
Szókrakész
Csak úgy megjegyzem.
100 betegségre jó.
Mellette az ipari termesztése útján, olajat, szövetet, élelmiszert, papírt, ...lehetne nagy mennyiségben előállítani.
1 hektár kender több oxigént termel, mint 1 hektár erdő!!!
Equus
@Szókrakész: fostalicskáknak magyarázhatod... a nők lapja megírta, h káros, oszt kész... brrr... fináncok meg dicsekednek, h mennyit elkaptak az aljas orvoktól... akkor csak káros lehet... ennyi ember nem tévedhet... nekik az a tutti, amit benyomtak az agyhelyükre... lehet, h még a tehénszart is megennék, ha látnák írva, h 100 milliárd légy szereti... ennyi légy nem tévedhet...
Szókrakész
@Equus: Addig tittják, míg ők a tiltott kereskedelmet irányítják, irányíthatják és milliárdos hasznot hoz nekik.
Equus
@Szókrakész: szép példa erre a prohibíciós törvény és a Kennedy klán felemelkedése
csapnivalo
@Szókrakész: Angliában már gyengített THC tartalmú cseppek formájában bárkinek kapható.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.