Donald Trump szerint Barack Obama alapította az Iszlám Állam terrorszervezetet. A republikánus elnökjelölt aegy kampánygyűlésen azt is állította, hogy ezért tartják a dzsihádisták "nagy becsben" a jelenlegi amerikai elnököt.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mangu
Van benne valami, mert ez a dicsőséges iraki tevékenységük áldásos eredménye, mint ahogy a CIA alapította az Al Kaidát, ami függetlenítette magát nem kis bánatukra.
amaramaistanna
@Mangu: Ha tájékozottabb és korrektebb lennél Trumpli Trumpnál, akkor tudnád, hogy Norvégiából indult és egy szélsőséges iszlamista mozgalma szélesedett ki.
Mangu
Na, ennél nagyobb marhaságot nem hallottam. Oszama a CIA munkatársa volt, a CIA futatta fel a kis radikális csoportot és a fagylalt visszanyalt. Minden tiszteletem annak az észlénynek, aki Norvégiát nevezte meg e mozgalom melegágyának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.