Senki nem hisz már semmiben - ezzel a teljes reményvesztettséget tükröző mondattal jellemzik a saját helyzetüket a görög kisemberek, akik közül 400 ezren hagyták el hazájukat, hogy külföldön próbáljanak szerencsét. Egyedül a turizmusban van némi kakaó. Európa viszonylag új gondjai, a tömeges bevándorlás és Nagy-Britannia kilépése az EU-ból háttérbe szorították az egyik legnagyobb megoldatlan problémát, Görögország helyzetét - kezdi helyzetelemzését a CNBC. A cikk apropóját az adja, hogy egy évvel ezelőtt kapta meg a kormány a harmadik, 86 milliárd euró értékű hitelcsomagot a többi eurótagállamtól. Ez megelőzően a 2015 februárjában hatalomra került radikális baloldali görög kormány fél éven át szkanderozott a hitelezőkkel arra hivatkozva, hogy a megszorítások megfojtják a társadalmat és a gazdasági növekedést is, így nincs értelme a folytatásuknak. Ehelyett el kellene engedni az ország visszafizethetetlenül nagyra nőtt adósságának egy részét - ajánlották.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
Hogy is írta küllős deformált agy?

Az olimpiát "megrendezni bármi áron".
Szókrakész
"A cikk apropóját az adja, hogy egy évvel ezelőtt kapta meg a kormány a harmadik, 86 milliárd euró értékű hitelcsomagot a többi eurótagállamtól. Ez megelőzően a 2015 februárjában hatalomra került radikális baloldali görög kormány fél éven át szkanderozott a hitelezőkkel arra hivatkozva, "

Egy hazaáruló politikai garnitúra átjátszotta az országot a nagybankoknak, Németországnak.
Színészkedés volt az egész.
Lógniuk kéne ezért!!!
sziha
@Szókrakész: Felkeszul: Viktoszkij Orbanovics.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok