Minden európai uniós tagországnak törekednie kell arra, hogy megoldást találjanak a bevándorlási hullám csökkentésére – jelentette ki Angela Merkel német kancellár a pénteken Pozsonyban tartott európai uniós csúcstalálkozó után, a visegrádi országok előterjesztésére reagálva.

A négy ország egyebek között "rugalmas szolidaritást" szorgalmazott az unióban a migrációs válság kezelésére, vagyis azt, hogy a menekültbefogadási képesség megítélésében vegyék figyelembe az uniós tagállamok gazdasági fejlettségét is. Hangsúlyozták a biztonsági együttműködés és az EU-n belüli védelmi együttműködés fontosságát is.

Merkel a téma kapcsán kifejtette azt is, hogy ha valamilyen elképzeléssel szemben túlságosan széles körű ellenállás mutatkozik, akkor más módokat kell keresni, hogy felül tudjanak kerekedni a nehézségeken.

Francois Hollande francia köztársasági elnök egyebek között azt hangsúlyozta, hogy kiemelt figyelmet kell fordítani a külső határok védelmére.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kopacsijanos
Mi az anyád picsáját akarsz te még elvenni az én 30.090 forintomból! Bazd meg az anyádat!
Mi is segélyre szorulunk mint ti a háború után! Azért megy nektek is jobban de minket kiraboltak az oroszok! Meg különben is nem menekültként viselkednek nálatok sem! Hanem ország foglalóként! Meg basszák a nőket megerőszakolják és kirabolják azt gondolják ez a vendég szeretett?? Hát a kurva édesanyjukat ! Lekaszálni mindet egy szálig!! Ezek mindegy hol döglenek meg mert itt nem maradhatnak!!Megint hülyeséget beszélsz nem nekünk kell megoldást keresni ! Az az Ő dolguk!!A mi dolgunk ha nem meghívott vendégként viselkednek akkor ellenségek és az ellenséget pedig meg kell ölni!!Na pá vén kurva!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Csakugyan, frau Merkel? Eddig csak az számított amit Ön mondott.
cikicakk55
Drága Mutti! Mikor meghívtad őket,akkor miért nem osztottad meg az elgondolásodat az EU tagországaival? Tudtommal Merkel anyón kívül egyik Uniós ország sem hívta őket,még villám látogatásra sem. Most már büdös a helyzet,amibe belezavartad az egész Európát? Old meg drága vezérasszonyság! Mi Magyarok a magunk módján oldjuk meg.ha tetszik ha nem ezt el kell fogadni.Úgy haljuk és látjuk,bár igyekeztek mindent tagadni,hogy a "szerencsétlen menekültek" nem is annyira szerencsétlenek.Több pénzük van,mint azon ország népeinek,akikre rá akarod erőltetni a befogadást.Ráadásul a munka,mint pénzkereső tevékenység tájidegen szó feléjük. Magadnak csináltad,old is meg magad.
1magyar
Merkelék diktálják hogyan tartsuk el Afrikát? Röhej! A diktátorok nem veszik figyelembe a tagországok akaratát?
Nem akarunk eu diktátorokat, lépjünk ki!
Peller Anikó
Ugyan, ne bolondozz. Ha lázas a gyerek akkor lőjük le?
magyarbakancs
"Merkel: Mindenkinek megoldást kell keresnie a menekültválságra."
A háború elöl menekülőket befogadni addig, míg be nem fejeződik a háború ahol eddig élt.
Gazdasági menekültet vissza toloncolni.
Ezt kellene csinálni és nem folyton tárgyalgatni
qxy
Mindenkinek megoldás?? Azt mondják a migráncsok itt kint hogy munka?? iskola??? minek is ?? mi Merkel vendégei vagyunk ő hívott meg . Na akkor a migráncsok menjenek hozzá enni lakni kefélni meg amit akarnak de KAPUN BELÜL és meg van oldva .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.